groene zwanen, blauwe zwanen

De vliegende zwanen van Nosh Organics staken al héél lang mijn ogen uit. Ik ben nogal een flinke op dat vlak, en denk dan dat ik die stof écht niet nodig heb. Dat ik ze niet verkocht ga krijgen aan mijn tienerdochters of dat ik ze misschien wel snel beu zal zijn. En koop dus niet.

nosh swans 3


Maar dan uiteindelijk zwicht ik. Ik weet niet hoe dat komt, maar ik bestel dan ineens drie kleuren en ga all the way. Een zwak moment ofzo.

nosh swans

De blauwe zwanen werden een Billie voor het oudste nichtje. Want die Zonen 09 patronen kunnen ook best voor meisjes, misschien moeten wij meisjes-mama’s (en -tante’s) dat ook maar meer in de verf zetten. Ik sneed het voorpand door en stak er een ruffle tussen, wat het meteen heel girly maakt. Deze blauwe variant is een stevige french terry, ideaal voor een sweater (maar uitverkocht ondertussen).

nosh swans 4

nosh swans 5

De groene zwanen, een gewone tricot, werden een Millie jurk. Nicky werkt aan de vergroting van haar patroon, dus hou haar blog zeker in de gaten voor een update naar +116 maten. Deze Millie zit nog wat ruim voor de kleine blondine, maar niks wat een flinke groeischeut niet kan oplossen, toch?

nosh swans 6

En zo hebben de meisjes allebei zwanen rond hun lijf, zonder persé aan twinning te doen.

nosh swans 2

nosh swans 1

En guess what. Ik heb nòg zwanenstof liggen, in een kaki french terry. Mét bijpassende boordstof trouwens, want dat doet Nosh Organics ook. To be continued dus.

** This blogpost was written in cooperation with Nosh Organics. **

13 gedachten aan “groene zwanen, blauwe zwanen”

  1. Zoooo mooi, die stoffen! Ik haalde de oudroze en kakigroene in huis. De laatste inmiddels al tijdje verwerkt tot een lenadress en zo gaaf, hihi..Deze kleuren ook super tof!

  2. Zalig mooi! En wat een mooie nichtjes heb jij! ♥
    Werkelijk, ik heb die vliegende zwanen ook al tig keer in mijn mandje geklikt. Tot hiertoe kon ik me telkens nog net bedwingen. Maar als ze uitverkocht zijn ga ik toch spijt krijgen denk ik. Story of my life. 😛

    1. Amai, dames, ditto hier! Al vijf keer een winkelmandje klaargemaakt denk ik. 🙂 Eva, ik ben trouwens ook mega pro Billie voor meisjes! Toppatroon! En ze staan er geweldig mee, met hun zwanen!

  3. Hoeveel keer ik al bijna gezwicht ben voor die zwanen, dat is niet meer te tellen… Ze zijn dan ook prachtig, hé.

Reacties zijn gesloten.