2 x eva mouton

Eva Mouton strikes again, of toch op stof. Bambiblauw lanceerde deze week een nieuwe collectie french terry’s met toffe prints van Eva Mouton en ik ging aan de slag met twee ervan.

eva mouton (collage)

Mijn eerste keuze ging sowieso naar de gymboys in groen en roestbruin. Wat een grappige en toffe print in hippe herfstkleuren! Voor het kleinste nichtje maakte ik er de Ollie bomber uit, na het succes van deze versie voor de Zoon.

eva mouton bomber

Als voering gebruikte ik een dunne roestbruine tricot van bij Madeline en ook voor de rits en boordstof vond ik daar wat ik zocht. Die boordstof met fijne subtiele glitters past er echt perfect bij.

eva mouton (collage)


De grijze katjes werden omgetoverd in een trui met grafische lijnen uit SVDHZ3, een simpel sweaterpatroon met een buidelzak en dus toch dat tikkeltje meer.

eva mouton trui 1

eva mouton trui (close-up)

Ik combineerde met een restje effen grijze sweaterstof die hier al een hele tijd lag en bijpassende boordstof vond ik ook alweer in Lier. (Madeline’s collectie boordstoffen is er eentje om u tegen te zeggen, trouwens.)

eva mouton trui


De 2 andere stoffen uit deze nieuwe collectie zien er trouwens al even plezant uit. Benieuwd? Bij Marleen, EstherSofie en Sylvia vind je alvast meer inspiratie. En de komende dagen verschijnt er zeker nog meer Eva Mouton-geluk in blogland.

** Dit blogbericht werd geschreven in samenwerking met Bambiblauwe en About Blue Fabrics **

5 gedachten aan “2 x eva mouton”

Reacties zijn gesloten.