#qotd

Ten huize byevamaria hebben we iets met quotes. Iedereen houdt ervan, op sweaters, op tote bags, op letterborden en koffietassen. En met een Cameo in huis kan ik natuurlijk om het even wat op kledingstukken zetten, tot groot jolijt van de meiden. Pinterest werd gebruikt om ideeën te verzamelen en uiteindelijk kozen ze er allebei eentje uit.

quote shirts 2


Dochter 1 is een boekenwurm, Dochter 2 een chocoladeverslaafde, dus hun keuze was op geen enkel vlak verrassend.

quote shirts (collage)


Bij Madeline kocht ik een aantal couponnen waaronder 2 stukken modal. Ooit maakte ik deze roze shirt voor mezelf in een wat ik toen de zachtste stof ooit noemde. Geen idee toen wat voor soort stof het was, maar nu weet ik het dus wel: modal, heerlijk zacht en mooi soepelvallend.

quote shirts


Zoals steeds gebruikte ik het (aangepaste) patroon van de Mandy Boat Tee. Voor Dochter 1 met driekwart mouwen, voor Dochter 2 met gewone korte.

quote shirts 1


Een snel project, en bovendien gepersonaliseerd en uniek. Een aanrader.

16 gedachten aan “#qotd”

  1. Als de shirts te klein zijn voor jouw dochters, dan heb ik hier nog 2 exemplaren rondlopen die er perfect mee over straat zouden kunnen…

  2. Leuk hoor! Mag ik je vragen welke zoekopdracht je dan gebruikt? Als ik zoek op flock of iets dergelijks krijg ik enkel dingen voor kleine kids, waar ik niks aan heb, haha..Krijg het niet gevonden..

    1. Nee, niet zoeken op 'flock' of 'flex' natuurlijk, dat levert niks op. Ik gaf 'quotes' in, en dan kan je daar iets aan toevoegen (in mijn geval 'chocolate' of 'books'). Succes!

Reacties zijn gesloten.