licht

Als naaisters zaten jullie zeker op Mars de afgelopen dagen als jullie niet weten dat de nieuwe Playtime collectie van See You At Six ondertussen in de winkels ligt. Een collectie die opnieuw alle verwachtingen inloste, met kleuren en prints waaruit maar moeilijk te kiezen valt. Hoedje af voor Naomi en Deborah en zoveel talent!

bulbs sweater (closer)

Ik koos (onder andere) de zwarte Bulbs french terry, die eigenlijk al in de zomercollectie had moeten zitten en waar ik sowieso een stuk van wou, ongeacht al de rest. Ik haalde ze vanochtend af bij Madeline en zette er deze namiddag al de schaar in. Geduld is een schone deugd, maar ongeduld wint hier het vaakst.

bulbs sweater (close-up)

bulbs sweater (collage)


Ik tekende enkele weken geleden zelf een patroon van een raglan sweater uit op basis van een gekochte, goed passende trui uit de Zoons kast voor een trui die de blog niet haalde. Dat deed nu opnieuw dienst.

bulbs sweater 1

bulbs sweater (close-up1)

Voor de foto’s gingen we net voor de zon onderging naar buiten, op zoek naar licht. Het is duidelijk herfst.

bulbs sweater (collage1)

bulbs sweater


Veel meer hoeft hier niet over gezegd. 
Of misschien nog dat die French Terry’s van SYAS van de zachtste en meest kwalitatieve zijn die ik al voelde. Serieus waar.
En misschien ook dat de tweede sweater uit de Maple Seeds ook al klaar is. Die toon ik jullie later wel, wanneer er weer licht is.

27 gedachten aan “licht”

  1. Nice ! En de J kan poseren seg, wat een talent ! Mijn jongens staan nog altijd gewrongen op poseerfoto's, zucht, ik denk niet dat ze het nog gaan leren…

  2. Mooi hé! En toch blijf ik twijfelen, ik stak mijn zoon nog nooit in zwart, dus geen idee of het hem staat.
    Hoeveel stof bestelde je voor deze sweater?

  3. Prachtig licht! En echt ik ga wenen dat ik Floris niet overtuigd krijg van deze stof met de light bulbs, ik wil ook zo'n coole sweater in zijn kast ?!

  4. Kei leuk! Ik kocht zondag ook dezelfde stof (die ik al wil sinds de zomer), en zal er een Billie voor de mdh mee maken, lekker stoer. 🙂

  5. Ik bekeek de nieuwe collectie met zoonlief naast me en hij bestelde "die mama". Ik zwier alle gêne opzij en doe van copy-paste <3

  6. Bedankt voor het lieve compliment (BloosBloos) en gewoonweg een supermooie trui! PS: Superblij dat je de stof zo zacht en kwalitatief vindt..:)

Reacties zijn gesloten.