botanische naaisels en een korting

In mijn oranjerie slash veranda slash atelier staat een sofa. En die sofa kon wel een paar nieuwe kussens gebruiken, net als de kruk aan mijn kniptafel trouwens. Bij Kwantum koop ik wel vaker toffe decoratiestoffen tegen een vriendelijke prijs en ook nu vond ik wat ik zocht.
Botanische stof voor een plek waar wel wat groen bij mekaar staat: ideaal.

labels & botanische kussens


En meteen de ideale gelegenheid om mijn nieuwe labels van Dutch Label Shop te gebruiken! Niet dat ik labels te weinig had, mijn eerste lading was nog lang niet opgebruikt, maar ik had wel nood aan een andere soort.

labels & botanische kussens


Labels met een beetje naadwaarde, zodat ze makkelijk tussen twee lagen stof te stikken zijn. Voor bijvoorbeeld kussens.

labels & botanische kussens


De service bij Dutch Label Shop was perfect. Ik ben nogal een computer nitwit, dus in eerste instantie was ik een beetje terughoudend. Maar kijk, no problemo, alles verliep vlekkeloos!

labels & botanische kussens


De labels werden ‘geproefdrukt’ (of geweven, maar ‘proefgeweefd’ of ‘geproefweefd’ lijken me  onbestaande woorden) en virtueel naar me verzonden ter goedkeuring. Eens ik mijn fiat gaf was het een kwestie van een paar dagen vooraleer het stapeltje moois in mijn brievenbus belandde. Easy peasy.

Ik koos de centerfold waarbij het label dubbelgeplooid is met een bedrukking aan één kant en bovenaan wat naadwaarde. Die naadwaarde had misschien nog ietsje meer mogen zijn, dat onthou ik voor een volgende bestelling.

labels & botanische kussens


Voor jullie heb ik trouwens goed nieuws mocht je ook interesse hebben in (nieuwe) labels. Ik mag tot en met oktober een korting van 15% geven op elke bestelling bij Dutch Label Shop. Gebruik de code byevamaria15 (alles in kleine letters)Dus hup, als je nog twijfelde: nu is je kans!

** Dit blogbericht werd geschreven in samenwerking met Dutch Label Shop **

8 gedachten aan “botanische naaisels en een korting”

  1. Ik maakte al een tas uit die stof, eentje die ik al een jaar meesleur om te gaan werken. Heb mijn twijfels over de kwaliteit al moeten opbergen, ze is nog steeds als nieuw.

  2. Ziet er goed uit, die veranda-naaisels! En de labels ook! Mmmm, toch al nieuwe bestellen of nog even wachten… 🙂

Reacties zijn gesloten.