pizza please

Mijn dochters zijn geëvolueerd tot rasechte pubers met bijhorende puberperikelen en onvermijdelijke drama’s en aanstellerij. Netflix, een smartphone en een luie zetel, meer lijken ze niet nodig te hebben. Of jawel: eten. Veel eten. Vraag de oudste Dochter naar haar favoriet gerecht en er zal zonder verpinken pizza uit haar mond komen. En het liefst van al nog die mottige pizza hawaï (wie heeft dat ooit verzonnen zeg?).

pizza t-shirt 1

Enfin, ik voelde een cameo-momentje opkomen en maakte een t-shirt uit de lichtroze Betty Blush tricot uit de eerste collectie van Chat Chocolat. Ik kocht de stof een hele tijd geleden via Mon Depot maar mijn uitstelgedrag zorgde ervoor dat ik er nu pas de schaar inzette.

pizza t-shirt (back1)

Het patroon is de Just Another Tee – aka JAT – maar dan zonder de lange mouw eraan. Ik maakte die hier en hier al. Ik knipte voor deze versie de halsuitsnijding iets minder diep.

pizza t-shirt (collage)

pizza t-shirt (back)

De quote zat al een tijd in mijn hoofd en zette ik deze keer eens op het rugpand. Vooraan kwam immers een überschattig stukje pizza.

pizza t-shirt (close-up)

pizza t-shirt

Het werken met die Cameo gaat me ondertussen al wat beter af, we worden nog échte vrienden denk ik, one day. Kan ik zeggen: Cameo is my bae.

35 gedachten aan “pizza please”

  1. Ja, flexfolie die ik online kocht bij Silhouetteshop en die echt superkwaliteit is. Vroeger had ik altijd miserie met flex die ik hier en daar kocht en niet goed bleef kleven. Deze is echt goeie!

 1. Maar je mag tenminste nog iets maken voor je pubers! En hopelijk dragen ze het dan ook. Het puberexemplaar dat hier rond loopt… Poeheh, ik ga er niet over beginnen, maar als we elkaar nog eens tegen komen, moeten we eens van gedachten verwisselen ?
  Wel een superleuk shirt!

 2. Amaai, schreef jij nu een stukje over mijn dochter ??? Echt verbazend hoe ze allemaal door eenzelfde fase gaan (tot de pizza hawaï toe).
  Hoewel, ik kom blijkbaar toch een faseke achter, want ik moest toch eens gaan zoeken waarvoor 'BAE' stond … bloos. Die ouwe moeder toch hé 🙂

 3. Gelukkig heeft ze een zalig toffe moeder, al zal ze dat in geen 100 jaar toegeven. Pubers : ik hou er van 😉 … op een ander.

 4. Zo tof! Puber of niet, dat zal ze vast wel toegeven. En euh, af en toe proef ik ook eens graag een stukje pizza Hawaï ? Mijn lief deelt wat dat betreft wel volledig jouw mening ?

 5. Ik ben een beetje jaloers op je dat je zo'n dingen nog mag maken voor je pubers ! Hier ook niet hoor soms eens een quote op een gekochte trui of t-shirt ?

 6. Oeps, die twee van mij eten nu al graag zo'n Hawaïbrol #datkomhiernietgoed
  Maar kijk, los daarvan vind ik het geweldig dat jij nog steeds voor de dochters 'mag' naaien – en ik grinnik ook even, zeker als ik denk dat toen ik hier net kwam meelezen dat hier nog van zwaai-en-zwier deed 😉

 7. Ik vind pizza Hawaï ook lekker! En al lang geen puber meer hoor 🙂
  Leuke shirt en fijn dat je nog mag naaien voor haar!

 8. Mijne 6-jarige heeft altijd gezegd geen pizza te lusten tot hij ergens pizza hawai heeft gekregen. Zo fout!! 😀

  Maareuh, die outfit, die is geweldig, daar scoort ge enorm mee!

 9. leukleuk!!! creatief zijn voor de kinderen, en al zeker voor pubers die in de mama nog hun idool vinden. En heel nieuwsgierig vanwaar die 'BAE' komt of waarvoor die staat. Ja, ik ben van een oudere generatie. Dus… niks gebloos, ik vraag het gewoon. Bij deze Eva, een beetje uitleg?

Reacties zijn gesloten.