save the palms

De prachtige nieuwe collectie Playtime van See You At Six ging ook bij mij niet ongemerkt voorbij. Opgejaagd door #teammadeline (chatten via social media: een vloek maar gelukkig ook vaker een zegen) klikte ik enkele stofjes mijn winkelmandje in. Middernacht of zo, serieus. Insert roloog-emoticon.
Niet dat ik één minuut spijt had van mijn aankopen, bijlange niet. Zelden zo’n mooi, zacht en kwalitatief gerief gevoeld! En bijpassende boordstof zeg!! Per-fect bijpassend!! (Ja ik roep. Om aan te tonen hoe enthousiast ik daarover was. Want waarom was iemand daar nog niet eerder opgekomen? Duh?) Voor één keer was ik ook eens plichtbewust en waste alles onmiddellijk voor.
En toen gebeurde het. Disaster.
Wie mij op IG volgt, zag het al. Een verdwaalde groene short vergezelde mijn geliefde ‘Palms’ french terry in de wasmachine. Ik zag het eerst niet. Maar toen ik vanuit mijn zetel mijn verse opgehangen was bewonderde, meende ik toch een zweempje groen tussen die palmbomen te bemerken… Lichte paniek deed me naar de ongewassen (en per-fect bijpassende!) boordstof grijpen voor een vergelijkbare test. Ik kon wel janken. Mijn palmbomen waren verdorie groén! Over-duide-lijk!

palms + flags dresses (ig)


Okee. Ik was over mijn toeren. Maar uiteindelijk is dit onnozel voorval het gejank natuurlijk niet waard en zocht ik naar oplossingen.

palms + flags dresses (palms)

Ergens in mijn kast vond ik boordstof die ik ooit zonder doel kocht op een Stoffenspektakel. Streepjes in groen en bruin, en als je het mij vraagt best een mooie match met mijn geliefde ‘palms’.

palms + flags dresses (collage palms)

palms + flags dresses (palms close-up)

Ik maakte er voor de verjaardag van Gorgeous Gisèle een zomers strandjurkje uit toen bleek dat deze versie haar echt flatteerde.

palms + flags dresses (collage)

En omdat eentje geentje is, kreeg ze er ook een exemplaar in de lichtblauwe ‘flags’ bij waarbij ik kleine plooitjes stikte in plaats van rimpels.

Maar wél met bijpassende boordstof.

palms + flags dresses (flags)

21 gedachten aan “save the palms”

  1. Die groene zweem in jouw stof vind ik minstens even mooi als de originele stof. Nog origineler dan origineel, dat is pas een prestatie!

  2. Hahaha, mij stoort die groene zweem nu eens geen beetje. Maar ik vermoed dat als je er de boordstof (hoera!!!! Ik was even enthousiast!) bijlegt dat het inderdaad om bij te bleiten was. Schoon opgelost, zoals altijd ♥

  3. gij hebt dus echt een originele creatie hé met dat zweempje groen (dat ik geeneens zie 😉 ), vanaf nu uw bijpassende boordstof meewassen met de stof direct dan blijft ze erbij passen 😉

  4. Goed opgelost! En je kan misschien nog ergens een klein stukje stof op de kop tikken voor bij die perfecte boordstof? 🙂

  5. prachtig opgelost zou ik zeggen !! een droom van een jurkje !
    …. en wees vooral blij dat die short niet rood was 😀

  6. Ik vind de streepjes ook leuker! �� Maar snap je eerste frustratie wel!

    Blij dat de stof 'gelijk' gekleurd is.

Reacties zijn gesloten.