Eva’s ijsjes

Oftewel: Eva Moutons ijsjes. Deze Eva kon die ijsjes ook wel smaken (pun not intended, ik hou niet van ijsjes) en zag er onmiddellijk wat zomergerief in toen Bambiblauw ermee in mijn richting zwaaide. Sinds vorige week vinden jullie deze én Eva’s goudvisjes o.a. hier te koop. Het was een dikke week wachten op een blogpost van mijn kant, maar op IG zagen jullie ze misschien al wél verschijnen.

Eva's ijsjes


Hoedanook: een stof als deze schreeuwt om zomerse jurkjes, topjes, shirtjes. En uit 1m20 kleedde ik maar liefst 3 kindjes!

Eva's ijsjes

Eva's ijsjes

Voor de Zoon koos ik voor een ‘marcelleke’ en gebruikte het ondergoedpatroon van Van Katoen, nog steeds gratis te verkrijgen. Ik boordde af met zwarte boordstof om de cuteness van de stof toch wat te verminderen, waardoor ze meteen ook wat jongensachtiger toont.

Eva's ijsjes

Het kleinste nichtje kreeg een jurkje. Ik verkortte het ‘marcelleke’ van hierboven en zette er een rechthoekige lap aan die ik eerst rimpelde. Ongelooflijk simpel en snel klaar! Hier koos ik voor okergele boordstof die wonderwel matcht met de kleuren van de ijsjesprint.

Eva's ijsjes

Eva's ijsjes

Eva's ijsjes


Uit het restje maakte ik een Gloria top, en gebruikte zwart-witte zpagetti die jullie misschien nog van toen herkennen. Pareltjes uit de knutseldoos van Dochter 2 maken het af.

Eva's ijsjes

Eva's ijsjes

Klaar voor de vakantie en een lange, warme zomer!

5 gedachten aan “Eva’s ijsjes”

Reacties zijn gesloten.