botanische liefde

Hij zeurt al eeuwen. Om een kledingstuk door mij gemaakt. Maar ik zag dat niet zo zitten, al weet ik niet goed waarom. Dus suste ik hem met kleinigheden, zoals toen en toen en toen. En dat werkte. Of toch eventjes.

botanical sweater“Een sweater, maak mij dan een keer een sweater. Dat is toch gemakkelijk?”

botanical sweater (close-up)

Euh, ja… Als je niks van naaien kent lijkt alles makkelijk natuurlijk, maar inderdaad, een sweater zag ik nog wel zitten. Hij heeft er ondertussen enkele gekochte die van maat perfect zijn, dus tekende ik een patroon met zo’n exemplaar als voorbeeld.

botanical sweater (back)

botanical sweater (collage)


De stof was snel gekozen. Ik zei al eerder dat hij een zwak heeft voor tropische prints, dus was er geen twijfel te bespeuren toen ik voorzichtig deze botanische print van About Blue Fabrics liet zien. Ik was van plan de stof te combineren met effen donkerblauwe, zoals Joke ook al deed, maar de Husband stelde zijn veto. Een volledig botanische trui it would be!

botanical sweater 1


Samen met donkerblauwe boordstof kreeg hij dus een eerste byevamaria-trui. En content dat hij is!

botanical sweater 2

26 gedachten aan “botanische liefde”

 1. Ik herken het zo, het uitstelgedrag om voor 'de vent' te naaien. Ik ging ook pas recent aan de lag voor hem, wel al the way met een hemd. Deze sweater vind ik alvast heel geslaagd. moest ik hem hier tonen, hij valt beslist in de smaak.

 2. Past perfect bij hem! En niet teveel reclame maken, Kris is meer dan 20kg kwijt, binnenkort krijgt hij ook zulke ingevingen!

 3. Supermooi! Ik hou van botanische prints, alleen weet ik niet of ik mijn wederhelft zou kunnen overtuigen ­čśë

 4. Ja wadde! Ook schoon, zo volledig botanisch!
  All├ę, laat dat bandwerk maar beginnen. Ik vind dat je er toch ook eentje moet maken met 'Roeckies World' op.

 5. Ne ferme husband in ne mooie sweater, ik zal eens tegen Annie zeggen dat ze ne knappe zoon heeft .
  Vera

 6. Ik zou het voor geen geld ter wereld hier verkocht krijgen, maar uw meneer komt er met glans mee weg… ÔÖą

 7. Zalig! Manlief gaat hier stilaan ook overstag voor de (tropische) prints, daar moet je zeker van profiteren! En dan nog met donkerblauw combineren ook, straf!

Reacties zijn gesloten.