knuffels voor iedereen!

Die Cameo die ik in november kocht bleef een tijdje onaangeroerd staan. Tine leerde me de kneepjes van het vak en na een paar (twee dus) mini-projectjes bleef dat ding weer aan de kant. Precies waar ik voor vreesde toen ik het aanschafte.

hug dealer sweater 1


Maar een week of twee geleden begon ik er opnieuw aan met deze sweater voor de Zoon. En ondertussen liggen er alweer een paar snijwerkjes klaar, netjes op een stapeltje.

hug dealer sweater 2

hug dealer sweater (collage1)
De eerste werkte ik vandaag af: een oversized sweater voor Dochter 1. Een roze, want die french terry van Mon Depot lag hier al veel te lang. Ik gebruikte het patroon van Just Another Tee (zoals hier en hier) en dacht eeuwenlang na over een quote.

hug dealer sweater 6Hug dealer dus. Niet origineel want ik spotte die al vaker op truien, maar soms moet een mens het warm water niet opnieuw uitvinden, toch?

hug dealer sweater 5

hug dealer sweater (collage)


En weet je wat? Die flexfolie werd van de eerste keer juist uitgesneden! Hoera!

hug dealer sweater 4

De lap roze zomersweat was groot genoeg voor nog een shirt voor mezelf, eentje met korte mouwen. Hij is bijna klaar, dus ik laat jullie die snel ook zien. Eerst nog even een rok afwerken…

15 gedachten aan “knuffels voor iedereen!”

  1. wat ben jij toch een naarstige bij! Opnieuw erg geslaagd.
    die tieners van jou vallen steeds in de prijzen… wat zeg ik? IN DE HOOFDPRIJZEN!
    Ik hoop dat mijn dochter ook nog content is van mijn naaikunsten als ze tiener is!

  2. Zo gaaf! Prachtig gewoon..die kleur, love it! En zo'n nonchalante trui, helemaal mijn stijl, wow! Hier ook een cameo, die dikwijls blijft liggen, omdat ik gewoon nooit kan bedenken wat ik er op moet drukken…haha

  3. Ze staat er zo leuk mee seg! Tof gedaan, het opschrift! Ik herken precies dat opstapelen van projectjes (shirt, rok, …) en ideeĆ«n die langskomen voordat het vorige afgewerkt is. šŸ™‚

Reacties zijn gesloten.