spring-spring de lente in

Ik sprong erin, naaisgewijs, met een stapeltje T-shirts voor de Zoon. Op een namiddag maakte ik er drie, waarvan ik jullie er vandaag slechts twee duidelijk toon. Die derde hou ik nog eventjes verborgen, want vanaf komende maandag laat ik jullie wat moois van het Stoffenhuis zien waarvan T-shirt nummer 3 er eentje is.

t-shirtsFor now dus, deze twee schoontjes:

t-shirts (collage1)


De druppelstof werd hier geleverd na een opeenstapeling van hindernissen. Ik mocht bij Luckyshop iets moois uitkiezen nadat ik een wedstrijdje backdrop won met deze Drop Dress. Wat verloren gegane mails, uitverkochte stoffen en vier maanden wachten later arriveerde uiteindelijk toch deze groene dunne tricot.

t-shirts (green close)

t-shirts (green)


Samen met wat gestreepte boordstof werd het een eerste Billie.

t-shirts (collage)


Patronen die overgetekend worden moeten opbrengen, dacht ik – zoals zovele anderen onder jullie – dus knipte ik meteen een tweede exemplaar in deze grijze berentricot. Geen idee meer waar ik ze kocht, maar het is wel eentje van topkwaliteit.

t-shirts (grey)

t-shirts (grey close)

t-shirts 1

De lente kwam serieus langs vandaag, ze verdwijnt naar’t schijnt ook snel weer terug, maar écht winter gaat het vast niet meer worden. Ik vlieg dus in het zomergerief, jullie ook?

17 gedachten aan “spring-spring de lente in”

  1. Eén billie maakt de lente niet. Twee daarentegen… En met dat derde exemplaar van jou wordt het halverwege volgende week vast terug zonnig weer!

  2. Maar Eva , alweer zo schoon …
    Als ik ooit die stof tegen kom met de druppels ben ik niet te houden .Mijn kleinzoon gaat daar mooi mee zijn .
    Dan doe ik wel na-aperij als t mag ….oei
    Grtjes vera

Reacties zijn gesloten.