een flamingo met oortjes

Ik maakte nog eens een One To Hug, jullie weten ondertussen al lang dat dat één van mijn favoriete maaksels is. Deze keer op bestelling (na een heel klein beetje sturen in de goede richting) van een trotse meter voor haar kersverse nichtje.

one to hug


Alle flamingostoffen in het Vlaamse stoffenland werden vlak na de geboorte van Julia-Lou zorgvuldig gescreend. Uiteindelijk werd een roze variant met glitters gekozen voor een allerschattigste sweatertje dat jullie misschien op Instagram zagen passeren. En deze blauwe katoen voor een jasje dus.

one to hug 1


Er kwam een gebroken witte zachte voering in, en die oortjes… Ik kon het niet laten, ze maken dat jasje übercute, toch?

one to hug (collage1)

one to hug 2

Met de restjes maakte ik nog eens een toiletzak, en met een beetje geluk krijg ik er ook nog een ritstasje uit. Voor de meter natuurlijk.

one to hug (collage)


(stof bij Little Vixen – stof IG-foto bij Babarum)

10 gedachten aan “een flamingo met oortjes”

  1. Waw, met alle details ?!!
    Hier liggen er opnieuw 2 klaar voor twinbroertjes. Enne onze jongste heeft ook al een bestelling klaar, haar juf krijgt bijna een ?. Ik denk dat ik haar wat laat helpen ?

  2. Flamingo's en bestellingen, ik ken het 🙂 De one-to-hug maakte ik wel nog nooit. Wat een wondermooi jasje is jouw versie! Dat kersverse meisje heeft maar geluk!

Reacties zijn gesloten.