kleine moeite, groot resultaat

Vijf keer een flinke afstand rechtdoor stikken, evenveel kamsnaps bevestigen. Dat noem ik dan kleine moeite, groot resultaat.

bedding

bedding (collage)

bedding (collage)

bedding (collage)


(stof bij Huis van Katoen)

17 gedachten aan “kleine moeite, groot resultaat”

 1. En grote voldoening ook hĆ©. Ik geniet eigenlijk nog elke keer als ik Lilith onder haar door mij gemaakte dekbed zie liggen šŸ™‚

 2. Wat een leuk stofje !
  Ik vind dekbedhoezen maken een leuk en snel project.
  Ik gebruik wel geen kamsnaps….want hier wordt een extra grote instopstrook op prijs gesteld.

 3. dat is eigenlijk wel waar, qua moeite valt dat mee… Ik maakte ooit voor nena haar babybed wel een flanel overtrek maar ja het kind slaapt daar al even niet meer in šŸ˜€

 4. Ik zie eigenlijk altijd een beetje op tegen de kostprijs van zoveel meter stof? Nuja, hier zijn ze toch nog in de fase dat ze van die vreselijke commerciƫle dingen willen, die je meestal voor geen geld in de supermarkt koopt, helaas. Ooit komt het er toch van, elke keer ik posts zoals deze zie smelt ik een beetje!

  1. Dat is zo, Evelien, meteen ook de reden dat ik dit enkel doe wanneer er (serieuze) solden zijn op de stoffen die ik voor ogen heb. Ik koop 2m voor de onderkant en 2,5 m voor de bovenkant en kussensloop. Die totaalprijs loopt inderdaad snel op.

 5. Loont dat de moeite, een dekbedovertrek zelf naaien? Daar heb je toch meters stof voor nodig, en als die dan ook nog eens vrij duur zijn per meter… Hoeveel heb je eigenlijk nodig?

  1. De moeite niet echt als je vergelijkt met een overtrek uit de Ikea of zo. Meteen ook de reden dat ik dit enkel doe wanneer er (serieuze) solden zijn op de stoffen die ik voor ogen heb. Ik koop 2m voor de onderkant en 2,5 m voor de bovenkant en kussensloop. Die totaalprijs loopt inderdaad heel snel op.

Reacties zijn gesloten.