millie for the win

Soms heb ik echt spijt dat ik geen kleine meisjes meer in huis heb. Wanneer er patroontjes voorbij komen gevlogen die zo schattig zijn dat je er zou in willen bijten bijvoorbeeld.

millie dress (close-up)


Millie is er zo eentje. Ik wou dat (gratis!) jurkjespatroon van Mix it Make it al maken nog voor ik oh of ah kon zeggen, maar natuurlijk loopt dat hier altijd anders.

millie dress (full)


Ten eerste omdat ik geen mini-dochters meer heb. En ten tweede omdat naaitijd hier de laatste maanden wat schaarser werd. Maar Millie kwam er – met een beetje vertraging – hoe dan ook!

millie dress (collage)


Ik maakte een maatje 98 en doneer het aan mijn metekindje, dat er ongetwijfeld ongelooflijk schattig mee zal kunnen rondzwieren.

millie dress


De stof lag hier nog van toen ik een voering nodig had voor dit jasje en maar niet kon kiezen. Het bleek nu de ideale dikte voor een winterjurkje.

millie dress (collage1)


Merci, Nicky, voor dit supertoffe patroon! x

15 gedachten aan “millie for the win”

  1. Millie staat ook nog op mijn lijstje! Maar hier is de naaitijd (of vooral: energie) nog schaarser dan bij jou, en het gebrek aan dochters in 98-116 even groot. Gelukkig werd Lucille geboren en heb ik een excuus om haar én haar grote zus van cadeaujurkjes te voorzien!

  2. ha, ik heb nog 1 mini olifantje thuis dat daar nog wel just in past, al ga ik mij moeten haasten 😀 Maar ja staat dus ook op de lijst voor ooit, als ik eens tijd heb between all the drama enal. roloog

  3. Wat mooi! En ik heb dan wel nog een klein meisje in huis, maar jammer genoeg is dat kleine meisje al eventjes uit de grootste maat van die Millie-jurk gegroeid 🙁 Dus hier staat dat mooie jurkje jammer genoeg niet op de sew-to-do …

Reacties zijn gesloten.