rainy days sweater

Een hele tijd geleden kocht ik bij Huis van Katoen een sweaterstof die helemaal representatief is voor  hoe een trieste Belgische regendag eruit ziet. En hoewel ik dat soort weer haat vond ik de stof meteen prachtig.

rainy sweater (back)


Afgelopen woensdag, wat effectief zo’n trieste Belgische regendag bleek te zijn, knipte ik er een leather sweater uit voor de Zoon.

rainy sweater 1


Niets speciaals, deze trui, maar blij dat ik er eentje maakte. De Zoon kreeg een groeischeut en het ontbreekt hem momenteel wat aan truien die niet te krap zitten. Zo’n sweater maken takes no time, alleen vind ik het aartsmoeilijk om toffe stoffen te vinden die niet grijs of blauw zijn.

rainy sweater (collage)


Dus als iemand mij de weg kan wijzen naar coole jongenssweat die niet te kinderachtig is: graag!

rainy sweater

21 gedachten aan “rainy days sweater”

 1. Mooie stof, inderdaad. Toffe trui!
  Ik kom dat nog best veel tegen, stoere jongenssweater. Zal ik een pinterestbordje beginnen? 🙂

 2. Het is inderdaad vaak blauw of grijs in de meeste shops. Deze weet me zeker te bekoren! Ondanks de opdruk vind ik het een vrolijke trui.

 3. Aangezien ik een leather sweater voor mezelf maakte en die de binnenkant van de wasmachine al ontelbaar keer zag wéét ik hoe zalig zo'n trui zit. Topexemplaar!
  (Ps. Kan je zo eens doen van dat je ook kan reageren met een naam/URL? Want ik doe dat hier noodgedwongen via mijn bloggeraccount maar dat ding is al zo lang in onbruik..)

 4. En zeggen dat deze alweer zeker anderhalve maand op mijn to do staat ?.
  Ik heb hier zelf nog een lap bordeaux met grijze ✈, gekocht in de Soldeur (=wild van stof).
  Des gouts et des couleurs, mijn mannen steken bijna uitsluitend in blauw..
  .

 5. Niet makkelijk, die tienerjongensstofjes, dat is bij mij ook vaak een hele zoektocht. Deze leather sweater zou door mijn jongens ook nog wel gesmaakt worden! Bij de nieuwe collectie van Den Depot zag ik wel wat mooie breisels (met sweat aan de binnenkant) en toffe mint koraal driehoekjes ☺

 6. heel leuk! lijkt mij inderdaad een moeilijke leeftijd om originele (niet kinderachtige) stoffen voor te vinden. volgens mij zou hij inderdaad nog mooi staan met wat kleur ook maar hangt natuurlijk ook van zijn smaak af
  in ieder geval een hele leuke sweater

  1. Hoewel… die soft oker op p. 2 lijkt me helemaal op het lijf van uw zoon geschreven. En die kaki op p. 2 ook… En nog effen oker op p. 4. Goed, nu stop ik met zoeken of ik kieper weer vanalles in mijn winkelmandje 😀

 7. Ik maakte met deze regenwolkjes een simple dress voor onze tweeenhalfjarige en heb heb nu precies een beetje spijt dat ik er geen trui voor grote broer uit maakte 🙂

Reacties zijn gesloten.