flying sparkles – lotte martens winterblogtour 2016

Geef een schone naam aan iets en ik ben verkocht.

Flying sparkles“, dat klinkt toch als feest? Lotte Martens ontwierp zopas, naast de nieuwe handbedrukte stoffen per meter, ook drie DIY-pakketten die er qua vormgeving en uitstraling zo geweldig mooi uitzien dat er in mijn hoofd een stemmetje “hebben-hebben-hebben” roept. Pakketjes die je kado kan doen, aan een (beginnend) naaister, of gewoon aan jezelf. Duh.

bunting diy Lotte Martens1


Ik mocht aan de slag met het pakje voor een vlaggenlijn en koos de Scilia uit, grijze vilt met koperkleurige sterretjes bedrukt. Het pakje zit superplezant in elkaar, met op de binnenflap een korte handleiding en malletjes naar keuze. Ik tekende wimpels, maar dat kunnen even goed hartjes of driehoekjes zijn.

bunting diy Lotte Martens


Knippen en stikken, there’s nothing to it, en je hebt in geen tijd een feestelijke aankleding voor om het even welke plek.

bunting diy Lotte Martens4


Ik versierde er mijn schouw mee, ideaal zo met deze feestdagen.

bunting diy Lotte Martens2


Er zijn nog twee andere DIY-pakketjes, Jo ging bijvoorbeeld aan het werk met de Zip It en er is ook nog de Beauty Purse om mee uit te pakken. Als je het mij vraagt: een zalig kadootje om te geven of te krijgen, ze zijn hier te koop.

bunting diy Lotte Martens3


Aan iedereen een hartverwarmende kerst gewenst!

9 gedachten aan “flying sparkles – lotte martens winterblogtour 2016”

  1. Wat een gave vlaggenlijn, staat heel vrolijk! Vind het tasje dat Jo maakte ook heel leuk, mooie collectie! Fijne Kerst!

Reacties zijn gesloten.