1-2-3 start!

Bloggers For Life 2016 ging maandag écht van start. En met écht bedoel ik dat de eerste week van de veiling nu alweer halfweg is. Maar liefst veertig blogsters toonden zich van hun beste kant en laten jullie evenveel prachtige naaisels zien waarvoor jullie een lotje kunnen kopen. Eén lotje kost €2 (peanuts!) en geeft je één kans op het betreffende veilingstuk. De opbrengst gaat volledig naar VZW Altijd Vrouw, een VZW die vrouwen steunt in hun vrouwelijkheid, vanbinnen en vanbuiten, tijdens en na kanker.

Het overzicht hierboven laat een glimp zien van de 10 veilingstukken van week 1. Wil je meer weten/zien en nog beter: wil je een lotje kopen? Dan moet je bij de betreffende blogsters hieronder zijn. Niet twijfelen, gewoon doén!

Ondertussen verzamel ik hier alle gerief van de sew-alongs waaraan zo massaal werd meegewerkt door jong en oud. Er staan al twee grote zakken klaar (dankjewel Vera, Sarah en Noor! x) die ik meeneem naar Madeline de Stoffenmadam (één van de inzamelpunten). Altijd welkom om jouw bijdrage hier in Aarschot te droppen, ik zorg dat het terecht komt.