patches – the sequel

Toen ik een hoopje patches bestelde voor deze jurk voor Dochter 1 was ik een beetje overmoedig. Overmoedig in de zin van: ik bestelde er veel. Veel te veel. Omdat het moeilijk kiezen was en ook omdat sommige patches in een pakket van 10 kwamen. Dus na die jurk gebruikte ik de patches ook om een bomber te pimpen en zelfs om een gat te dichten.

sweater dress (bottom)


Maar nog heb ik nog een behoorlijk stapeltje. Dus besloot ik om een eenvoudige zelfgemaakte sweaterdress voor Dochter 2 ook maar wat te versieren.

sweater dress (collage1)


De okergele tricot komt van bij Huis van Katoen en is eigenlijk geen sweaterstof. Maar dat deert niet, ze zit sowieso comfortabel en is de perfecte kleur voor dat chocoladevel van mijn prille tiener. Op de foto wat feller dan in realiteit, de schuld van wat enthousiaste fotobewerking (met dank aan grijze , donkere dagen).

sweater dress (pose)


Het patroon is een verlengde Awesome Oslo uit mijn boek Urban Style, zo simpel als wat.

sweater dress (collage)

Alsof de zon schijnt tijdens deze grijze dagen <3

sweater dress(tricot bij Huis van Katoen – patches bij AliExpress)

20 gedachten aan “patches – the sequel”

  1. ik ben er dol op …girly en toch stoer …helemaal hip ook met die patches

    mijn dochter kan eindelijk in de maten van jouw boek dus de patronen liggen hier klaar šŸ˜‰

  2. Weer een knap voorbeeld !
    Je weet dat ik fan ben van je boek en de patronen al vaker gebruikte.
    Terloops : waar kon je die toffe kniekousen kopen ?

  3. Haha, het zijn eigenlijk beenwarmers, Nora trok ze zelf zo hoog op. Ik zag ze nog niet, die kousen, maar wij gaan een trend lanceren!

  4. Ik heb ze hier in Nederland voor de hoofdprijs gekocht, ik had ze beter ook goedkoperuit china kunnen halen. Nja voor de volgende keer dan maar!

Reacties zijn gesloten.