patches – the sequel

Toen ik een hoopje patches bestelde voor deze jurk voor Dochter 1 was ik een beetje overmoedig. Overmoedig in de zin van: ik bestelde er veel. Veel te veel. Omdat het moeilijk kiezen was en ook omdat sommige patches in een pakket van 10 kwamen. Dus na die jurk gebruikte ik de patches ook om een bomber te pimpen en zelfs om een gat te dichten.

sweater dress (bottom)


Maar nog heb ik nog een behoorlijk stapeltje. Dus besloot ik om een eenvoudige zelfgemaakte sweaterdress voor Dochter 2 ook maar wat te versieren.

sweater dress (collage1)


De okergele tricot komt van bij Huis van Katoen en is eigenlijk geen sweaterstof. Maar dat deert niet, ze zit sowieso comfortabel en is de perfecte kleur voor dat chocoladevel van mijn prille tiener. Op de foto wat feller dan in realiteit, de schuld van wat enthousiaste fotobewerking (met dank aan grijze , donkere dagen).

sweater dress (pose)


Het patroon is een verlengde Awesome Oslo uit mijn boek Urban Style, zo simpel als wat.

sweater dress (collage)

Alsof de zon schijnt tijdens deze grijze dagen <3

sweater dress(tricot bij Huis van Katoen – patches bij AliExpress)

20 gedachten over “patches – the sequel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *