BFL 2016 – the sew along #1

Het startschot van Bloggers For Life 2016 werd vorige week gegeven. Annelies maakte bekend dat er een tweede editie komt (waaraan ze achter de schermen samen met Sarah al hard werkte), en natuurlijk sprongen wij allemaal een gat in de lucht. Want die vorige editie, die was een mega-succes. Dus we gaan voor minstens evenveel in 2016, of wat had je gedacht?

Naast de 40 bloggers die binnenkort een veiling van handgemaakt moois in de strijd gooien, kunnen jullie ook bij Khadetjes terecht voor 4 sew-alongs. We maken spulletjes voor zieke kinderen en brengen die naar het UZ Gent (en waarschijnlijk ook naar andere ziekenhuizen als we en masse beginnen naaien).

knuffeldoekjes BFL 2016

knuffeldoekjes BFL 2016

De voorbije week maakten we knuffeldoekjes slash tutdoekjes en ik deed vrolijk mee. Ik had nog  kleine restjes tricot en sweaterstof die ik niet weggegooid kreeg en waarvoor ik nu de ideale bestemming vond. De sew-along vinden jullie hier.

knuffeldoekjes BFL 2016

knuffeldoekjes BFL 2016

Yep, de konijnen staan ondersteboven. Maar ik ga ervan uit dat er geen enkel tuttekindje daar een probleem van zal maken, toch?

Morgen start een tweede sew-along waarbij een patroon van ondergetekende van lang geleden wordt gebruikt. Sarah digitaliseerde dat op professionele wijze dus ik nodig jullie uit om vanaf morgen lustig mee te naaien. Afgesproken?

knuffeldoekjes BFL 2016

BewarenBewaren

10 gedachten aan “BFL 2016 – the sew along #1”

  1. Ik moet nog wat achterstand inhalen van week 1 morgen maar misschien kan ik al direct week 2 meedoen als ik de stof heb. In ieder geval een top idee die bloggers for life

  2. I love die sew-along! Ben ooit op de afdeling in Gent op bezoek geweest, in dit geval gelukkig met goede afloop. De stilte, de sfeer, de verhalen, ik vergeet het nooit meer, ik hoop er nooit meer terug op bezoek te moeten.

  3. Hartverwarmend noem ik dit initiatief! Ik hoop dat veel kinderen even alles kunnen vergeten door deze knuffelzachte doekjes ❤️

Reacties zijn gesloten.