just another tee & not just another pattern shop

In Londen leerde ik Annika Ferk kennen, de immer-lachende spring-in-’t-veld achter de Duitse blog Näh-Connection. Ze broedde op een plan, een plan om de vele Duitstalige patronen die bestaan te vertalen naar het Engels en ze te verkopen in haar shop. Om de opening van haar shop te vieren én extra in de kijker te zetten stonden een heel legertje internationale blogsters klaar om een handje te helpen, ook ik.

just another tee 4

Ik stel jullie voor: Just Another Tee van patroonmaakster Schneidernmeistern (zeg dàt eens tig keer na mekaar!).

just another tee 3


Twee dingen waar ik bij een patroon meteen voor val: fashionable en easy. Check.

just another tee 5


Just Another Tee is een wijdvallend T-shirtpatroon, helemaal mee met de trends van vandaag. Het heeft een aangeknipt mouwtje waar je optioneel een lange mouw kan aanzetten. Met de herfst en winter in het vooruitzicht leek me dat wel opportuun. Ik hou van die laaghangende mouwinzet op die manier, helemaal mijn goesting!

Het achterpand is wat langer dan het voorpand, een leuke feature. Ik draag dit shirt los op een broek, maar dat kan ook ìn een broek of rok waardoor het weer wat meer classy oogt.

just another tee 1


De halsuitsnijding is wat dieper dan bij een gemiddeld T-shirt, zonder onzedig te zijn, maar het geeft meteen een vrouwelijkere look.

just another tee 5


In mijn zoektocht naar de ideale stof bracht meneer Pauli me bij deze oud-roze, soepelvallende, heerlijk zachte en rekbare katoen. Onmogelijk weer te geven op foto maar er lijkt een poederlaagje over te liggen. Ze is verkrijgbaar in tal van kleuren en ik denk dat ik nog een metertje van de antraciet variant bijkoop. Echt prachtstof, ik garandeer het jullie!

just another tee 6


Neem eens een kijkje in de shop van Annika: er zitten tot nu toe 17 Engelstalige patronen in. Vandaag nog krijg je 10% korting bij de aankoop van 1 patroon, 20% als je er 2 aanschaft en 30% wanneer je er drie koopt.

Op mijn to-sew lijstje staat alleszins nog de Longihood voor de Zoon (check deze prachtversies van Maartje), de Madita voor de nichtjes en één van de Else-varianten voor de Dochters. Dat lijstje ja, dat wordt alleen maar langer…

just another tee 2(stof bij Pauli)

20 gedachten aan “just another tee & not just another pattern shop”

  1. leuk dat je daarvoor gevraagd wordt,
    en haar naam een paar keer herhalen, laat ik aan iemand anders over!
    eenvoud siert zgt met 🙂
    zus 3

  2. I love this on you! It's perfect for you. And, btw, thanks for "de immer-lachende spring-in-'t-veld achter". I like to be known as a person with good mood 🙂

  3. Ook he-le-maal mijn ding met die mouwinzet zo laag! Ik denk dat ik toch ook maar eens een ritje langs Pauli plan want ik zou deze zo in mijn eigen kast willen zien hangen 😉

  4. This tshirt is amazing! I love it so much! It looks great on you! <3 I love the color, too (and your necklace!).

Reacties zijn gesloten.