bnw (kcw #1 – summer 2016)

Omdat het ondergoed dat slaapgerief werd mij zo goed was bevallen dacht ik: bandwerk! Ik viste zwart-witte tricot uit mijn kast en besloot dat de nichtjes ook konden voorzien worden van wat stoere marcellekes en boxers. Niet dus. De dames staan in jurkjes-modus en zo’n boxershort kreeg een onverbiddelijke no-go.

sleepwear b&w


Voor de Zoon dan maar nog eentje. En terwijl ik die maakte bedacht ik dat er van zo’n marcelleke ook wel snel een jurkje kon gemaakt worden. Opgelost.

sleepwear b&w 2
sleepwear b&w 4


Konijnen en wolken en blonde meisjes, dat kan toch alleen maar schone dromen opleveren, nietwaar?

sleepwear b&w 1

sleepwear b&w 3

De zoom werd nog eens een tweelingstiksel, in de hoop dat het wat langer houdt dan ik gewend ben. Nog steeds geen goeie tips gevonden op dat vlak, trouwens. Volgende keer probeer ik eens een coverlock uit, ik weet er ergens eentje staan 😉

sleepwear b&w (close)


(stoffen bij Bambiblauw)

BewarenBewaren

10 gedachten aan “bnw (kcw #1 – summer 2016)”

  1. Met de coverlock is succes verzekerd! Alle zomen van mijn zelfgemaakte jurkjes knapten, totdat de cover hier zijn intrede deed. Ik kan niet meer zonder! 🙂

  2. Plezante combinatie in dat eerste setje, zonde dat de dames er hun neus voor optrokken!
    Die twee van mij trekken ook elk tweelingsstiksel kapot, wat voorlopig nog steeds niet het geval is met de coverlockstiksels. Naar het schijnt helpt het bij een tweelingnaald ook wel als je zèlf afhecht met een knoopje aan de onderkant – maar daar ben ik te lui voor om eerlijk te zijn.

  3. tof! Ik krijg ook goesting om slaapboxers en slaapmarcellekes te beginnen maken voor mijn jongste. die doet toch geen pyama aan…

Reacties zijn gesloten.