see you at six – part 2

De tweede stof die ik koos van de nieuwe See You At Six-collectie was eigenlijk bedoeld voor Dochter 1, maar zelf besliste ze daar anders over. Ik liet de beide meiden kiezen en Dochter 2 ging resoluut voor deze: een prachtige, wat abstracte print in minder opvallende kleuren.

See You At Six jumpsuit (detail)


Ik twijfelde lang over het patroon. Jurkjes heeft ze genoeg en draagt ze eigenlijk het minst. Een topje maakte ik al voor de oudste. En toen ik merkte dat haar jumpshorts van vorig jaar écht te klein was geworden besloot ik dàt eens te proberen.

See You At Six jumpsuit (collage1)


Een patroon dat ze mooi vond had ik niet echt voorhanden. Dus zocht ik op het web naar iets wat haar goedkeuring kreeg en bovendien snel in elkaar zat want de deadline naderde (alweer).

See You At Six jumpsuit (collage)


Het werd er eentje met een openvallende rug, een echte zomerse outfit. Het patroon (met videotutorial in het Spaans) vond ik hier en is echt eenvoudig. Bovendien had ik aan één meter stof voldoende: hoera zeg!

See You At Six jumpsuit

See You At Six jumpsuit (close-up)


Dochter 2 was ongelooflijk content met haar nieuwe tenue. En een beetje teleurgesteld toen bleek dat ze hem nog niet mocht dragen vooraleer de fotoshoot voor See You At Six achter de rug was, dat ook.
Moesten jullie het gemist hebben, hier vinden jullie nog meer prachtige previews:
een fake broekpak en een echt jurkje voor een dochter van Naomi
een echt broekpak en een fake jurkje voor twee dochters van Naomi
een maxirok voor Laurence
een shirt en een jurk voor Marleen
een schouderloos topje voor Sylvia
een schattig jurkje voor de dochter van Sylvia
een beeldig hemdje voor de zoon van Sylvia
een topje voor mijn dochter
Te koop vanaf 5 augustus!

(foto’s door Annelies De Weerdt)

BewarenBewaren

23 gedachten aan “see you at six – part 2”

  1. oh waw wat een topexemplaar en met één meter stof, die moet ik onthouden 😉
    die nieuwe collectie stofjes is zo slecht voor mijn portemonnee dat weet ik nu al

  2. Knappe meid in een knap broekpakje ?! Spaanse videotutorial? Kan het vakantie gevoel enkel versterken.

  3. Het staat jou dochter zo mooi! Helemaal verliefd op de combinatie en echt straf dat je dat uit dat metertje getoverd kreeg!

  4. Het staat jou dochter zo mooi! Helemaal verliefd op de combinatie en echt straf dat je dat uit dat metertje getoverd kreeg!

Reacties zijn gesloten.