spannende stoffenruil / grote give-away

Enkele weken geleden vroeg Evi me om mee te doen met een soortement van spel. Een stoffenruilspel waarbij 10 blogsters elkaar een lap stof bezorgden om iets mee te naaien. Een beetje zenuwachtig deed ik op D-Day mijn pakje open, want ik ben niet zo’n héél gemakkelijke wat stofkeuzes betreft…
Een grote zucht van opluchting ontsnapte: een toffe zomersweat van Lillestoff waarover Dochter 2 meteen riep dat hij wel héél mooi was. En daarmee was de bestemmeling dus ook beslist. Goede keuze dus, Isabel!

jurkjes57


Op basis van een jurkje van mezelf dat ik ooit bij Urban Outfitters kocht en ondertussen doorgaf aan Dochter 1 tekende ik een patroon. Die jurk staat mijn Dochters zo goed dat ik van plan was ze nog wel eens na te maken, vandaar.
Maar dat gebeurde dus sneller dan ik dacht. Alhoewel het patroon eigenlijk niet bedoeld was voor rekbare stoffen bleek dat geen obstakel te zijn. Ik versmalde alles wel een beetje maar verder deed ik wat ik ook zou gedaan hebben in een ander soort stof.

jurkjes56


De jurk doet het prima in dit halfslachtige zomerse seizoen, maar ik vermoed dat ze evenveel uit de kast zal komen in de winter in combinatie met kousen en een cardigan.

jurkjes55


Het patroon is dus meer dan goedgekeurd en ik heb nog enkele lang-gekoesterde stoffen die perfect zullen zijn voor herfst-versies voor beide Dochters.

jurkjes54

Wat de andere 9 blogsters deden met hun verrassingsstof kan je deze en volgende week op hun respectievelijke blogs lezen:
Evi – Lindsy – DeborahKellyDominiqueIsabelMarie-PauleKatrienSylvia

gw

En wat meer is: ook jullie kunnen verrast worden! Alle 10 blogsters doneerden namelijk een lap stof uit hun privé-collectie om weg te geven als één groot kado. Ja, jullie lezen dat goed: 10 prachtige stoffen komen misschien wel in jouw brievenbus terecht! Wil je een kans maken dan kan dat simpelweg via onderstaande Rafflecopter. Meedoen kan tot en met 22 juli, de winnaar maken we op 25 juli bekend. Good luck!

a Rafflecopter giveaway

25 gedachten aan “spannende stoffenruil / grote give-away”

 1. Al geschreven op FB : knappe stof ; tof jurkje ; staat de jongedame beeldig !
  Extra : een leuke give-away…..
  alleen wil random mij niet toelaten ;-( (foutmelding)

  1. De foutmelding is inmiddels opgelost . Ik had nog meerdere foutmeldingen daarna…bleek aan een upgrade van mijn pc te liggen. Ik heb nu 'geprobeerd' om mee te doen….

 2. Echt een prachtige jurk en ze staat haar geweldig! btw: volgers op bloglovin' of google friend connect ( ik heb het 2de ingevuld … ) ?

 3. Heel tof jurkje Eva! Stofje leuk, patroontje leuk, meisje leuk!
  Ik laat de give away effe aan me voorbij gaan wegens al veeeel teveel stof in mijn eigen kasten…

  1. en amaai, heb mijn werk gehad om alle rafflecopter blog te bekijken :). De helft volgde ik al, de andere zijn nieuwe ontdekkingen :)!

 4. Supermooi gedaan….
  Heel leuk die rug zo.
  Ik snap wel dat je dochters er zo nog willen!
  Knap

 5. Dat is echt een mooie jurk geworden!
  Ik ben fan van de give-away. De meeste blogs volgde ik al, maar ik heb er toch een paar nieuwe ontdekt. Dank u!

Reacties zijn gesloten.