een tas voor de juf

De vakantie is al even bezig en deze tas voor de juf van de Zoon vergat ik jullie bijna te tonen. Ik maak er niet veel woorden aan vuil, want de Lili uit de Tas van Annelies werd hier al zo dikwijls gemaakt dat  er geen extra woorden nodig zijn om te zeggen hoe cool die wel niet is.

lili voor juf Karen 1


De stof kocht ik een jaar of twee geleden bij Mon Depot en ik maakte er al vaker een kadootje mee. Nu is ze helaas op, dus volgend jaar zal ik toch iets anders moeten verzinnen…

lili voor juf Karen (close-up)


Ik combineerde met een rode pied-de-poule voor de bodem, vulpen-blauwe keperband en een witte binnenkant. Achteraf bekeken had ik de hengsels langer moeten maken, zoals het patroon ook voorschrijft trouwens…

lili voor juf Karen (inside)

lili voor juf Karen (collage)


Het is een échte juffentas, ontegensprekelijk.
Dankjewel, juf Karen, voor een jaar van hele goede zorgen. x

11 gedachten aan “een tas voor de juf”

  1. Superleuk … de tas én de stofkeuze. Mijn eerste plan was om ook zo'n tas voor onze juf te maken, maar het werd uiteindelijk een andere 😉

    En die geboorde juf Karen er op, super!! Love it! En zij ongetwijfeld ook.

  2. oh, tof!!! ik vind het ook leuk als de kids mij unieke spullen geven op het einde van het schooljaar! jij zult punten scoren daar op 't school 🙂

  3. Eva , ik ben verslaafd aan je blog , kan het echt niet laten om rond te snuffelen tussen die leuzante maaksels van jou .

Reacties zijn gesloten.