ieniemienie muis (pin it – make it #13)

Nog steeds wordt er bij verjaardagsfeestjes steevast mijn richting uitgekeken als het om kado-inspiratie gaat. Na vier jaar intensief naaien zijn alle mogelijkheden stilaan uitgeput: tassen, kussens, leeskussens, knuffels, toiletzakken… Alles passeerde al wel eens de revue. Of we vergaten wie wat kreeg, dus tap ik tegenwoordig uit het kleding-vaatje.
Voor Nele maakte ik als eens dit shirt, en ook het vriendinnetje van de Zoon krijgt er vandaag één.

mouse shirt (close-up)

Inspiratie voor dit muizenshirt vond ik op mijn Pinterestbord, en ondertussen ben ik aan de verwerking van pin nummer 13 toe. Ook al zijn we dan al in week 18 en was mijn oorspronkelijk en overmoedig plan “één pin per week”, het gaat vlot!

Ik gebruikte een roestkleurige tricot die ik een tijd geleden kocht bij Mon Depot. De snorharen en oogjes zijn gewoon flockfolie.

mouse shirt

Het Billiepatroon van Zonen 09 wordt hier werkelijk aan de lopende band gebruikt, en ook nu mocht het dienst doen. De mouwen werden geknipt tot een lengte die mijn povere 50 cm tricot toeliet.

mouse shirt (collage)

Toen het af was, werd het shirt hier thuis op veel oh’s en ah’s onthaald, ik hoop dat Olivia er straks ook zo op reageert. Gelukkige verjaardag, meid!

(stof bij Mon Depot)

22 gedachten aan “ieniemienie muis (pin it – make it #13)”

  1. Heel gaaf! Ik vind deze trui veel mooier dan het origineel dat je gepind hebt. Ik ga deze trui meteen pinnen 😀

    lisette
    blogliesje.nl

    1. Ja zeg, nu zit ik toch wel bij de verkeerde blogpost :-)) Voor alles een eerste keer zekers. Deze commentaar hoort dus bij een andere, wacht ik zal hem daar ook nog even schrijven 🙂

Reacties zijn gesloten.