een zebra in new york

Al merkte ik net dat de dierenprint op deze sweaterstof eigenlijk niet echt een zebra blijkt te zijn… Eerder een tijger. Of iets anders gestreept. Dunno.

Neat New York dress


Ik nam het Neat New York patroon uit Urban Style erbij. Daarmee verleng je de Awesome Oslo of de Stockholm Style trui tot een jurk. Een beetje asymmetrisch, met een korter voor- dan achterpand. Mijn dochters vinden zoiets zalig om te dragen, comfortabel en veel bewegingsvrijheid gegarandeerd!

Neat new York sweater dress (collage2)


Dochter 2 eiste deze stof voor zichzelf op, maar ik ben niet zo’n fan van die kleuren bij haar chocoladevel. Maar soms geef ik al eens toe, en ik probeerde het zwart-grijze wat te compenseren met koraalrode paspel in de raglannaad. 

Neat New York sweater dress (collage1)


Van de restjes paspel maakte ik biaislint die de mouwzomen wat opfrissen. Ik vergat een duidelijke foto te nemen, maar jullie snappen het wel hè?

Neat New York sweater dress (back)

Neat New York sweater dress (close)


Een stoere jurk, eentje voor de laatste frisse dagen. Daarna mag het weer wat fleuriger! (maar dat moet ik de Dochters nog wijsmaken…)

Neat New York sweater dress (collage)(stof bij Den Depot)25 gedachten aan “een zebra in new york”

  1. Vaak heb ik het niet voor dierenprints, maar dit vind ik wel een toffe! En dat accentje erbij maakt het wel af! Heel tof!

Reacties zijn gesloten.