zomersferen

De grijze winter heeft lang genoeg geduurd, ik denk dat iedereen ondertussen wel verlangt naar de lente en zomer (behalve zij dan, maar dat is buiten categorie ;-)). Winterkleren weiger ik nog te maken, vanaf nu gaan we full force richting zomergerief!

Bangkok Basic


Het eerste in het rijtje is een Bangkok Basic uit mijn boek Urban Style. Een los zomerbloesje dat combineert met een jeans of een minirok. En als het te fris is kan er een cardigan over.

Bangkok Basic (close-up)


De stof bracht ik vorig jaar mee uit Sri Lanka en is van de flodderige soort, ideaal voor dit soort kledingstukken. Soepelvallend is the key word hier, want voor een te stijf katoentje is dit niet het juiste patroon.

Bangkok Basic (collage1)

Bangkok Basic (collage)

De armsgaten zijn afgewerkt met biais gemaakt uit dezelfde stof, maar je zou natuurlijk evengoed kunnen contrasteren met iets anders, zoals Zoë deed.

Bangkok Basic


Gisteren vond ik op de stockverkoop van Mon Depot nog wat extra flodderstofjes voor enkele  Bangkok Basics. Ik reken op een zonnige lente en zomer!

17 gedachten aan “zomersferen”

  1. Kom maar op met de zomer inderdaad, door dit blousje krijg ik er nog meer zin in! Super!

  2. oh wauw, die mag ook naar mijn kast verhuizen… Bon, mijn eerste Urbanstyle item ligt geknipt klaar, nu nog een schop onder mijn ***** om te starten met naaien 🙂

  3. Haha, awel ja, ik vond het al verdacht al die 'clicks' die van hier kwamen 🙂 Nog 4 weken en dan hou ik erover op. Maar eerst ga ik nog een lekker warme pull uit uw 'boekske' 😀 bloggen. Is het gepermitteerd?

    Dat koraal staat haar prachtig. Zo'n bloesje ligt hier ook in de kast, maar de flamingo's die daar op staan zijn zo 2014. Misschien moet ik toch nog eens naar Mon Depot trekken en zelf een hipper exemplaar maken

Reacties zijn gesloten.