allemaal beestjes (kcw #2 – winter 2016)

De Zoon is een dierenliefhebber. Hij kan uren in dierenboeken kijken en documentaires over fauna en flora gaan er bij hem in als zoete koek. Dat deze stof dus al snel in mijn kast belandde was niet te verwonderen.

animal longsleeve (close)


Tijdens het maken van deze longsleeve spotte ik elke 2 minuten een ander dier. Zo mooi.

animal longsleeve (collage1)

Opnieuw gebruikte ik het Billie patroon van Zonen 09. In raglanversie deze keer en met ronde hals. Ik gebruikte boordstof aan de zoom en de mouwen en maakte die redelijk breed omdat ik dat het mooiste vind.

animal longsleeve

Het werd een ideaal truitje voor het tussenseizoen. De lente hangt al een beetje in de lucht, ik kon het ruiken gisteren!

animal longsleeve (collage)

animal longsleeve (sitting)


(stof bij Petite Couture)

29 gedachten aan “allemaal beestjes (kcw #2 – winter 2016)”

  1. Ik kocht net dierenstof bij Den depot voor de Oslo voor Jannes (tot grote jaloezie van Marte). Deze trui zou Marte ook wel willen, maar dan wel met duimgaten 🙂

  2. Mooi, snel naar buiten de lentelucht in, in dit tof truitje. maar laat hem er voorlopig toch nog maar een dikke jas overtrekken.

  3. Grote liefde met dat stofje hier. Ik maakte er een dekentje voor Leonard van. En zoals je zegt: elke oogknippering levert een nieuw dier op!

Reacties zijn gesloten.