paper boats (pin it – make it #7) (kcw #1 – winter 2016)

Twee vliegen in één klap: de start van Kids Clothes Week én een pin it – make it maaksel. Holy moly, ik ben goed bezig!

paper boat dress (top)


Niet dat ik er hard over nadacht. Maar soms helpt toeval een handje. Ik wilde deze zomerjurk namelijk vorige week al maken maar merkte al snel dat ik een klein beetje stof te kort kwam voor het rokdeel. Een meisje van 4 mag dan nog klein zijn, toch onderschatte ik nog maar eens hoeveel stof er in zo’n rimpeljurkje kruipt. Isabel van Beletoile was mijn redder in stofnood en stuurde me een stukje op waardoor de jurk pas deze week afgeraakte.

paper boat dress (collage)


Papieren bootjes… ze passen in het KCW-thema van dit seizoen: je laten inspireren door speelgoed. Ik vouwde ze vroeger veel en vaak, en maakte later nog meer vouwsels met origamipapier.

paper boat dress (collage2)


Die origami stuurde me dan weer in de richting van een pin van twee jaar geleden. Het kostte me heel wat denk- en puzzelwerk maar uiteindelijk kreeg ik een borstzakje gevouwen zoals ik het wou.

paper boat dress (collage)


Een echt zomerjurkje, eentje waarin nichtje Lady Lucille als geen ander papieren bloemen verkocht zal krijgen op het strand. Ik kijk zò uit naar de zomer…

paper boat dress (collage2)(stof (uitverkocht) bij Bambiblauw)

22 gedachten aan “paper boats (pin it – make it #7) (kcw #1 – winter 2016)”

Reacties zijn gesloten.