eentje voor rik

Dat babyjasje van Sanne en Riet, ik hoef jullie dat al lang niet meer uit te leggen dat ik daar zo van hou. Ik maakte er al een heleboel, geblogde en ongeblogde versies. Ongeblogd omdat ik dacht: trop is te veel. Anderzijds, wie ze beu gezien is moet maar wegzappen, dus ik presenteer jullie met plezier het vervolg op dat recept uit Zo Geknipt 1: One To Hug. Mét oortjes!

one to hug (ears)


Er viel een kaartje in de bus, eentje waarvan ik onmiddellijk in naaimodus werd gezet. Want die print op dat kaartje, was dat niet ook een print op een stof van Riley Blake?

one to hug (collage1)


Een beetje zoekwerk en Facebook-hulp later stuurde Pindanutjes mij dat waarnaar ik op zoek ging. Perfect.

one to hug (full)


Ik knipte maat 74, koos voor die allerschattigste oortjes, en borduurde het muntkleurige eenzame driehoekje als extraatje op het voorpand.

one to hug (collage)

one to hug

Voilà, eentje voor Rik!

32 gedachten aan “eentje voor rik”

 1. Een heel mooie versie ! So matching met het kaartje is altijd heel leuk als geboortegeschenk. Ik geraak ze niet beu hoor die jasjes, telkens weer anders in een ander stofje.
  Wat gebruik je als binnenkant voor een zomerbaby ?

 2. Het perfecte cadeau! Amaai, eigenlijk wel respect dat je dat wist, dat het stofje bestond 🙂
  Misschien is de doopsuiker wel in dit stofje???

 3. Mooi en zo fris van kleur. Ideaal! Want ik heb het gevoel dat er enkel blauwe of grijze kleren te koop zijn voor kleine jongetjes. Het geborduurde driehoekje maakt het helemaal af!

 4. Hét perfecte cadeau! Eentje waar je ook meteen zeker van bent dat ze het zullen koesteren. Love it! Volgens mij gaat deze, als hij niet meer past voor Rik, in de herinneringendoos.

 5. Dat gevoel van enthousiasme wanneer er een geboorte kaartje uit de brievenbus komt waarvan je denkt, daar weer ik het perfecte stofje voor 🙂
  Dat turquoise driehoekje <3

Reacties zijn gesloten.