voor nele

Als het beste vriendinnetje van Dochter 2 jarig is, dan is er geen discussie mogelijk. Mama maakt iets. De vraag is enkel: wat? Want we willen niet in herhaling vallen, en ondertussen hebben die meiden een leeftijd bereikt waarop niet àlles met even open armen wordt ontvangen…

short sleeved awesome oslo (folded)


Bij Veritas lag het antwoord in de soldenbak: een strijkapplicatie die nog cool genoeg is voor een 12-jarige!

short sleeved awesome oslo (collage)


Samen met een coupon grijze tricot van The Fabric Sales maakte ik er een shirt met korte mouwen van. Iets tussen een T-shirt en een sweater in, met het patroon van de Awesome Oslo uit Urban Style.

short sleeved awesome osloo


Ik zag een tevreden jarige en een licht jaloerse Dochter. Gelukkig kocht ik nòg van die applicaties en doe ik ongetwijfeld snel eens van copy-paste.

short sleeved awesome oslo (collage1)(tricot bij The Fabric Sales – applicatie bij Veritas)

22 gedachten aan “voor nele”

  1. En ook ík ben jaloers! Ik zag die applicaties al in de Veritas, maar kon er nooit een bestemming op plakken. Je hebt me geïnspireerd. Niet voor een T-shirt, wel voor iets anders dat in mijn hoofd broedt. Dankjewel 🙂

  2. Ik heb die strijkapplicatie gisteren ook nog vast gehad in de soldenbak van de veritas. Nu spijt dat ik het teruggegooid heb natuurlijk. Schoon!

  3. chique gedaan! Ik begin straks ook aan iets voor een tiener, wel een jongen en dus toch nog wat moeilijker 🙂 Hopelijk lukt alles zoals ik het in mijn hoofd heb 🙂

  4. Zo gaat dat hier ook, eerst dochter enthousiast dat je iets wil maken voor het vriendinneke, wanneer het af is lichtjes groen kleurtje op het gezichtje 🙂 wel fijn dat je weer iemand zo gelukkig hebt gemaakt!

  5. Tof! Dat het een "piece unique" is maakt het nog zoveel meer bijzonder!
    Hier momenteel het omgekeerde verhaal: de dochter die voor haar bijna jarige BFF dezelfde trui bestelt als diegene die ik voor haar Kerst maakte.

  6. This is so awesome! And yay, google translated for me!! It took me a few times, and I had to close out and reopen the browser – after refreshing a whole lot of times before that. But prior to that, I wondered if you had hand sewed all of those sequins on! An iron transfer, how ingenius. Also I love the style of this tee. It's so cool! I want to make one like this!

Reacties zijn gesloten.