de poepsimpele pennenzak (pin it – make it #4)

Nele, aka Missy N, is al lang geen onbekende meer in blogland. Haar schrijfsels en haar foto’s, ik ben er zwaar fan van. Bovendien naait ze ook nog eens de leukste dingen bij elkaar en heel lang geleden las ik haar tutorial voor de Poepsimpele Pennenzak.
Heel lang geleden.
As in 2011.

pennenzak Missy N (collage)


Ik had toevallig ook dringend een nieuwe pennenzak nodig. Geen al te grote, want ik stop dat vaak in mijn handtas. En liefst ook een snel-klaar exemplaar, want tijd is hier tegenwoordig weer een schaars goed.

pennenzak Missy N


Het moeilijkste deel van dit poepsimpele maaksel was het kiezen van de stoffen. Wat kan ik me daar in verliezen zeg, ongelooflijk. Voor je het weet is er een half uur voorbij en gebeurde er nog steeds niks. Knopen doorhakken, niet altijd mijn grootste troef.

pennenzak Missy N (collage1)


En zo vink ik weer iets af van mijn to-do lijstje op Pinterest.
Houden jullie het vol?

17 gedachten aan “de poepsimpele pennenzak (pin it – make it #4)”

 1. Da's ook een leuke om te maken. Mooie stoffencombinatie! Ondertussen maakte ik jouw full-option vakantiekussen, het mag deze namiddag mee voor de verjaardag van een 6-jarige freule:)

 2. Heerlijk herkenbaar! Tijd verliezen aan stoffen kiezen en absoluut geen knopen kunnen doorhakken… Het is wel geen verloren tijd geweest, moet ik zeggen: top-combi van stofjes zodat dit weer een mooi maaksel wordt! Heb dat ook ergens gepind en ik neem mezelf nu voor om het te maken ook!

 3. Poepsimpele Pennenzak, tzou ne boek van Suske en Wiske kunnen zijn!
  Knap gemaakt weeral, ondanks mijn goede voornemen om mee te doen, vind ik steeds dingen die meer prioriteit krijgen.

 4. Oh, wat lief! Ik vind het wat hilarisch dat ik toen de pretentie had om een tutorial te verzinnen en de foto's zijn echt afschúwelijk, maar ik gebruik het pennenzakje nog steeds en het is erg handig in de handtas :-).

 5. Leuke pin gekozen! Ken dat "halfuur kiezen aan stof"gevoel 🙂
  Hou het redelijk goed vol, maar mijn deadline is 1 pin om de 2 weken 🙂

 6. Dat heb ik nu niet tijd verliezen aan kiezes maken.Wel verdoe ik heel wat tijd aan terug lostornen….Dat is dan weer een werkpuntje voor mij.

  Tot hiertoe lukt mij dat goed 1 pin per week (soms zelf 2 ) alleen denk ik in de vakantieperiodes dat het dan weer nie gaat lukken…

 7. Dat tobben over de stoffenkeuze heeft dan toch zijn vruchten afgeworpen. Supermooie pennenzak! staat ook al even op mijn to sew-lijstje!

 8. We zijn februari en ik twijfel nog steeds of ik ga meedoen 😀

  Ik ben heeeeeelemaal verliefd op jouw pennezak!!! Wauw! Simpel misschien maar met de keuze van stofjes helemaal af!

 9. Leuke pennenzak! Het pin it en make it concept werkt blijkbaar positief voor vele hun to door lijst. Misschien moet ik het toch ook beginnen 🙂
  De keuze stress ken ik ook. Lang stofjes kiezen. Om dan achteraf alles terug te moeten opruimen 🙂 tijdverlies maar toch ook leuk 🙂

Reacties zijn gesloten.