stoere skulls

Skulls zijn stoer, vind ik. Dus toen ik bij Kersenpitje deze sweaterstof zag, kocht ik die onmiddellijk voor een trui voor de Zoon. Na 10 minuten al twijfelde ik, want de Zoon is eigenlijk niet erg into stoere dingen… En voor de Dochters was ik te gierig geweest in mijn aankoop.

Alles veranderde toen de stof arriveerde en de Zoon ze “wel héél cool” noemde. Oef.

skulls sweater (close)


Ik maakte er een eenvoudige sweater uit en gebruikte daarvoor het Billie patroon van Zonen 09. Dat patroon kwam hier nu al voor de 4de keer uit de kast!

skulls sweater (sitting)

skulls sweater (collage2)

Doordat Billie een T-shirt patroon is, valt deze sweater wat smaller uit. Ideaal, want de sweaterstof is vrij dun en moest hij ruim zitten dan zou hij nogal zakkerig overkomen.

skulls sweater (back)


Ik wilde eigenlijk zwarte boorden maar had enkel donkergrijze boordstof in huis. Omdat ik tegenwoordig het motto use what you have nogal genegen ben, deed ik het daar maar mee. En nu de trui klaar is, denk ik zelfs dat donkergrijs mooier is.

skulls sweater (collage)


Een eenvoudig snel-klaar project weer, ideaal om een klein naai-hongertje te stillen.

skulls sweater(stof bij Kersenpitje)

34 gedachten aan “stoere skulls”

  1. Heel mooi, Eva! En ik denk ook dat donkergrijs mooier is, minder hard. De zonen hier zouden het ook een coole sweater vinden 🙂 (An)

  2. Heel mooi en stoer maar niet tè ! De grijze boordstof past er perfect bij. Use what you have, ik probeer het ook steeds maar…….

  3. Ja, het is altijd wat afwachten hoe de kinderen gaan reageren op een stofje! Maar in dit geval kon het toch niet anders dan dat de zoon onmiddellijk akkoord ging; het is nl. prachtig!

  4. heel tof, en net als bijna iedereen denk ik dat dat donkergrijs idd echt perfect is!

Reacties zijn gesloten.