cozette en de propere hoekjes (pin it – make it #2)

Voor mijn pin it – make it project van deze week maakte ik het mezelf gemakkelijk. Er stond namelijk een dekentje voor één van de metekinderen op de planning en dat wilde ik wel nog eens maken volgens de ondertussen beroemde (en al lang gepinde) Cozette-werkwijze.
An wees voor de properdere afwerking van de hoekjes vorige week in de richting van Jo.
En ik pinde opnieuw. Zo blijft een mens bezig.

deken Cozette-style
deken Cozette-style (collage1)

Een zeer recente pin werd dus gecombineerd met een oudere. En dat leverde een snel, warm én superzacht dekentje op.

deken Cozette-style (close-up)

deken Cozette-style (collage2)

De rode stof met Chinese print kocht ik lang geleden in solden bij Den Depot, de streelzachte micro-wellness fleece komt van Pindanutjes.

deken Cozette-style (collage)


Alles gefotografeerd in het allervroegste (blauwige) ochtendlicht, want de ontvanger werd om 10u. voor ontbijt verwacht.
Deadliner, ik.
Nog steeds.
Some things never change…

22 gedachten aan “cozette en de propere hoekjes (pin it – make it #2)”

 1. En voilà, bij deze weer een pin bij op mijn Pinterest bord!
  Mooi dekentje, ik heb er hier ook nog enkele te gaan, maar de deadline ligt nog te ver weg om al echt in gang te kunnen schieten 😉

 2. Schoon tweede project 🙂
  Die hoekjes wil ik ook wel eens proberen maar ik kan nog meer net dekentjes stikken dus ik blijf er nog even af. (Werkelijk, dat mislukte altijd bij mij tot mijn laatste poging en de hulp van Annick… haha)

 3. Heel erg mooi!! Prachtig stofje ook! En ik heb het ook alweer gepind, dju toch, ik moet nog aan mijn eerste pin van de uitdaging beginnen! Maar ik heb gelukkig voor mezelf als doel gesteld: 2 per maand. En de maand is nog jong, gelijk ze zeggen. Op dat vlak ben ik een beetje zoals jij dus, vrees ik 😉

 4. Knap, als je dat kan volhouden, elke week een pin! En leuk, dat ook!
  Dat dekentje ziet er helemaal cozy uit. Zou er zo onder kruipen 😉

 5. Schoon he, ik vind dat zelfs mooier vaak dan met paspel en doe het alleen maar op de 'netjes-afgewerkte' versie… daar kick ik op, haha… Blij uw metekind te zijn gaan die denken, zeker weten! (al hebben ze daar geen dekentje voor nodig)

Reacties zijn gesloten.