de 10 van 2015

Vorig jaar werd er in blogland een stokje doorgegeven tijdens de maand december. Ik geloof dat zij ermee begon. Om eens door je overload aan foto’s te scrollen en er zo de 10 leukste van het afgelopen jaar uit te halen. Niet noodzakelijk de 10 béste, maar wel die foto’s die jouw jaar een beetje samenvatten.
Ik zag dat stokje dit jaar niet, maar ik herlas wel mijn eigen blogpost van toen en besloot om er voor mezelf een jaarlijkse gewoonte van te maken. Een fijn mini-archief. En ik hou van lijstjes, dat ook.
So here goes, chronologisch:
25 januari. Het bewijs dat er een klein beetje sneeuw te rapen viel vorige winter. Het bos in mijn voortuin, een groot geluk. Ik wandelde er al ik-weet-niet-hoeveel keer. Elk seizoen anders en elk seizoen verspreidt zo’n bos de àllerlekkerste geur.

de10van2015


18 februari. Ergens in Noorwegen op een bevroren fjörd. Oneindig zicht, oneindig koud. En oneindig mooi, dat ook.

de10van2015


15 april. Een ander uiterste. Twee happy meisjes in een zwembad aan de Balinese kust. Zorgeloos, zoals altijd eigenlijk.

de10van2015


6 mei. Een (te zeldzaam) diner met mijn broer en schoonzus. Drukke levens strooien al te vaak roet in het eten. Maar als het er dan van komt, doen we het graag lekker. We vieren verjaardagen en ander geluk bij Pure C en klinken op meer van dat.

de10van2015


8 mei. Muziek: het zout en de peper op mijn leven. Op concerten vergeet ik alles, alle drukte, alle grote en kleine zorgen, alle werk. Zoals hier in de AB op het zoveelste concert van The Van Jets. Blurry but perfect.

de10van2015


28 juli. Een waslijn aanmoedigingen van vriendinnen in tijden van boekenwerk. Veel hartjes hiervoor.

de10van2015


7 augustus. Onze jaarlijkse driedaagse naar Dranouter Folk Festival met vrienden en kinderen. Drie dagen vol gewoontes en tradities. De kinderen vinden dit het hoogtepunt van het jaar. Wij, na 2 nachten op de grond slapen in een tent, niet altijd. Maar het Heuvelland, muziek en schoon weer: het blijft een topper.

de10van2015


12 augustus. De Husband in Londen, bovenop The Walkie Talkie, toen ik het het allerhardst nodig had. Grote liefde.

de10van2015


16 augustus. Een dorpskermis en de verjaardag van twee meisjes. Dat is roze en vrolijkheid in het kwadraat.

de10van2015


9 september. Behind the scenes van de fotoshoot door Urban Style. De dag dat er veel op zijn plaats viel in mijn hoofd, dat er terug wat rust kwam en dat ik inzag dat het eventueel wel eens goed zou kunnen komen met dat boek van mij.

de10van2015


6 november. Een familieselfie op de toren van Bodiam Castle in East Sussex. In de regen. Een weerstype waarin ik gewoonlijk niet op mijn best ben, maar op vakantie is dat altijd anders, nietwaar?

de10van2015


Mijn 10 van 2015.
(Eigenlijk 11, maar who’s counting?)

20 gedachten aan “de 10 van 2015”

  1. Ik was zo geconcentreerd aan het kijken, dat ik het jammer vond dat je fotoreeks al gedaan was. Leuk, zo terugkijken op toffe momenten. Ik doe ook weer mee (binnenkort)

  2. Mooi overzicht! Vooral jullie reis naar Noorwegen is me bijgebleven op IG, ronduit prachtige foto's!

  3. Dat zien er mooie tien/elf momenten uit,
    ik wens je een jaar met nog zo'n mooie momenten (iets meer dan elf natuurlijk 🙂
    zus 3

Reacties zijn gesloten.