awesome oslo in amsterdam

Ergens in het voorjaar kwam ik op het Stoffenspektakel een paneel stof tegen met een afbeelding van Amsterdam. Het contract voor Urban Style was toe al wel getekend, maar de inhoud van het boek was nog erg vaag. Dat het iets met mijn favoriete steden zou worden stond wél al vast, dus kocht ik het Amsterdampaneel zonder nadenken. Want Amsterdam, daar heb ik ook al een boon voor.

awesome oslo amsterdam style


Amsterdam haalde uiteindelijk niet de Urban Style top 12. Maar die stof, die moest er al snel aan geloven. Ik combineerde ze met een effen petrolblauwe tricot van Mon Depot en maakte er nog maar eens een awesome Oslo uit.

awesome oslo amsterdam style (collage2)


Door u geshowd door Maxim, één van mijn modellen voor het boek.

awesome oslo amsterdam style (back)

Die raglanmouwen blijven toch een favoriet hier, het combineert zo mooi verschillende stoffen.

awesome oslo amsterdam style (collage1)

Ondertussen verschijnen de eerste maaksels uit mijn boek, en dat is nog veel plezanter dan ik dacht! Hier al een jurk en daar al een sweater. En de blogloze stukken verzamel ik mee op mijn Pinterestbord. Dus laat maar komen, ik ben reuzebenieuwd!

21 gedachten aan “awesome oslo in amsterdam”

  1. Dat Amsterdam het niet gehaald heeft zeg, tssss! (mijn tweede thuis)
    Ik heb gisteren ook een test Oslo gemaakt, voor mijn lief. Die blijkt nog in de M te passen, driewerf hoera! In supergoedkope kringwinkel sweaterstof. Gevloekt en gesukkeld met de nestelogen, dat wel. Maar heel erg blij mee!

  2. Heel tof! Ik vind ook dat raglanmouwen voor zo'n mooie combinaties kunnen zorgen.

  3. Die Oslo gaat hier ook veel gemaakt worden, dat weet ik nu al ! Alleen tijd vinden. Ik ken die stedenstoffen maar kon mij niet voorstellen wat er van te maken. Jij hebt de oplossing.

  4. Heel leuke trui! Hier ook een zwak voor Amsterdam.. helaas nog geen tijd gehad om iets te naaien uit je boek, maar er staan al een paar modellen op het verlanglijstje! Dat gaat dus wel goed komen!

Reacties zijn gesloten.