warm en fluffy

Je kan er niet naast kijken, naast de tieners en hun sjaals. Halve dekens zijn het, volledig oversized. Ideaal om je volledig in op te rollen en zalig warm. Dochter 1 moest en zou ook zo eentje hebben, dus de moeder schoot in actie.

oversized scarf (blanket)


Die fluffyzachte winterstof uit mijn collectie voor Mon Depot en die ik gebruikte voor een rokje stak meteen haar ogen uit. Perfect, want ik had er nog een groot stuk van over. De sjaal is 2 meter lang en 60 cm breed. In het midden zit een naad, want 2 meter uit één stuk, dat lukte me niet. Door de print en de harigheid valt die naad helemaal niet op.

oversized scarf (collage1)


Om er helemaal een snel-klaar-project van te maken, deed ik geen moeite om de lange zijden om te zomen. Het zwarte overlockstiksel misstaat hier totaal niet. Met de korte uiteinden deed ik ook al niks: de zelfkant is ideaal als uiteinde van een sjaal.

oversized scarf


Alles bij elkaar kostte deze sjaal mij nog geen 10 minuten werk, knippen en strijken inbegrepen. Volgens mij was dit mijn kortste naaiwerk ooit. Maar wel met ongelooflijk veel voldoening en een happy tienerDochter.
Wat wil een mens nog meer, nietwaar?

oversized scarf (close-up)

oversized scarf (collage)
(stof bij Mon Depot)

22 gedachten aan “warm en fluffy”

  1. oh, zalig!!!! is jouw inspiratievat dan nooit leeg?… ik kijk steeds vol bewondering naar jouw creaties. Hopelijk kan ik ook ooit zo'n felle madam worden 🙂

  2. Ben altijd blij dat ik dankzij jou op de hoogte ben van de laatste tienermode! Smaak hebben ze wel want vind die sjaals echt leuk… Zou ik voor mezelf ook eentje maken, ook al ben ik al lang geen tiener meer?

Reacties zijn gesloten.