take it easy

Mijn hang-trui noem ik hem nu al. Want in zo’n sweater ga ik niet naar mijn werk. In zo’n sweater hang ik rond in huis. Met een koffietje, zoals ik hier zo mooi ensceneer. (*knipoog*)

sweater a nana (close)


De donkergrijze A Nana’s sweatstof van Aime Comme Marie lag hier al een hele tijd. Al van toen Petite Couture overrompeld werd door naaisters die erop vlogen als vliegen op een je-weet-wel-wat. Ik ook dus, en ik wist ook perfect wat ik ermee ging aanvangen. Alleen had ik andere prioriteiten de afgelopen maanden, en dan is zomaar iets naaien voor mezelf echt het lààtste op mijn to-do-lijstje.

sweater a nana (collage)


Maar nu kwam het er eindelijk van! Ook al omdat Els van Torosaurus me haar geweldige strijkapplicaties liet zien. Die sobere, strakke cijfers en letters, de coole prints, ik kon amper kiezen.

sweater a nana


Ik combineerde de A Nana’s sweaterstof met een effen grijze variant van bij Madeline voor het voorpand. Zo kon ik de gouden strijkapplicatie van Torosaurus perfect tot zijn recht laten komen. Als gouden opdruk koos ik A NANA. Wat absurd misschien in jullie ogen, maar voor mij klopt de positie van die letters en de combinatie ervan visueel perfect. Ik ben een rare, sometimes.

sweater a nana (collage1)


Het patroon is dat van de Awesome Oslo uit Urban Style, alleen verbreedde ik de halsopening extreem voor een wat ander effect.

sweater a nana 1

sweater a nana

En die strijkapplicaties: ik kocht er nog één. Kwalitatief supergoed, makkelijk aan te brengen en ze fleuren een effen kledingstuk onmiddellijk op. Topgerief! Els heeft trouwens ook geweldig leuke stickers (die cactussen! die wolkjes!) dus ik bedenk snel nog eens een reden om ook die te kunnen aanschaffen…

29 gedachten aan “take it easy”

  1. Die sweat is zalig zacht ! Hier ligt een half afgewerkte sweater met kap te wachten op tijd om hem af te werken …. en dan heb ik nog een 75cm over met een (kleuter)jasje als bestemming … Leuke sweater !

  2. Jij hangt in stijl !
    Die 'A nana' is grandioos, ik associeer met A-team of Alfa vrouwtje, of eentje dat steevast A 's scoort op haar rapport….
    Schoon in woord en grafiek !

  3. Een hangtrui is perfect voor mijn job! Knappe sweater! Komt op mijn to do (en die is vandaag serieus aangegroeid sinds ik je boek in handen had)

Reacties zijn gesloten.