vier warme weken (bloggers for life 2015 #1)

Today is the day.

De eerste lading veilingstukken van de actie Bloggers For Life gaat van start! We zijn een beetje zenuwachtig met z’n allen, want we hopen natuurlijk op een mooie opbrengst voor Moeders voor Moeders en het Berrefonds.

logo #MFL


Horen jullie het in Keulen donderen? Wel, long story short :
In het kader van Music For Life van Studio Brussel verenigden 50 blogsters zich na een korte (maar krachtige) oproep van Annelies. Sommigen naaiden met veel liefde iets voor het Berrefonds (hier kunnen jullie de round-up zien) en anderen naaiden een kledingstuk of iets anders dat geveild zal worden ten voordele van datzelfde Berrefonds én Moeders voor Moeders.

doelen #BFL

Die veiling splitsten we op in 4 weken: 10 stuks per week. Jullie kunnen één of meerdere lotjes kopen (€2/stuk) voor jullie favoriete stuk(ken) en zo kans maken op een unieke handgemaakte sweater, jurk, jas, deken, kussen, tas… 

De stukken van week 1 vind je in detail op de betreffende blogs mét de uitleg over hoe en waar lotjes te kopen. De veilers van deze week zijn trouwens niet de minsten:
(6) MaAnVin
week1 - #BFL

Mijn lotjes zijn al gekocht, ik hoop van jullie hetzelfde!

Via de facebook-pagina van Bloggers For Life blijf je nòg beter up-to-date, liken dus die handel.


8 gedachten aan “vier warme weken (bloggers for life 2015 #1)”

Reacties zijn gesloten.