by eva maria en mon depot #4

De laatste stof die ik koos voor mijn collectie bij Mon Depot is er eentje in zwart-wit. De stof is stevig en valt wat stijver waardoor ze prima werkt voor rechte, strak belijnde kledingstukken.

by eva maria voor mon depot22


De eenvoudige A-lijn jurk hier heeft hetzelfde patroon als deze jurk van Dochter 2 maar dan in zijn bijna-oorspronkelijke bedoeling. Niet in tricot dus, maar met een zichtbare rits aan de achterkant.

by eva maria voor mon depot20


Niet erg opvallend hier omwille van de print in de stof, maar het voorpand heeft een naad op middenvoor waardoor je bij effen stoffen een contrasterende kleur garen kan gebruiken om dit te benadrukken.

by eva maria voor mon depot21

Verder zit er in Urban Style nog een broek en een hemd, een luchtig zomerbloesje, nòg een jurk en nòg een sweater. Ik hoop voor iedereen wat wils dus.

En dit zijn nog eens de andere 8 stoffen van de by eva maria collectie voor Mon Depot op een rij, vanaf NU te koop aan – zoals steeds bij Mon Depot – uiterst vriendelijke prijzen. Voor meer foto’s kijk je hier, hier en hier.

by eva maria voor mon depot24


Wil je de stoffen zien en voelen, en meteen ook een kijkje nemen in mijn boek Urban Style, dan ben je van harte uitgenodigd op de launch party op 28 november. Meer info over hoe in te schrijven vind je hier.

by eva maria voor mon depot23

Misschien tot dan!

24 gedachten aan “by eva maria en mon depot #4”

  1. Ik was al benieuwd naar je laatste voorstelling vandaag. Ik zag massa's zwarte stoffen op stoffenspektakel maar deze is dus echt de mooiste!!
    Ik vroeg me af of dit allemaal modellen zijn uit je aankomende boek …

  2. Prachtig, Eva! Een model dat mijn langs geen kanten zou staan, maar jij straalt erin. Op de foto waar je volledig opstaat, kan je zo doorgaan voor 18. (An)

  3. God, zeg, Eva, ik heb al enkele stoffen in dat winkelmandje gelegd, maar ik mag en kan niet…teveel stoffen! Mooie keuzes heb je gemaakt!

  4. Ik ga op zoek naar het ezelke dat….. 😉 Je maakte een schitterende keuze. Ik kijk zo hard uit naar je boek en ik weet nu al dat ik weer niet ga kunnen kiezen wat ik eerst ga maken. Soms is het zo vermoeiend om mezelf te zijn 🙂

  5. Prachtige selectie. Toffe patroontjes. Hier in de verste verten nog geen tieners in de buurt, maar misschien koop ik het boek dan toch stiekem voor mezelf!

  6. Oeh jeeh! Die staat met stip op 1 van mijn selfish sering lijstje voor NA de bevalling. Ik kan niet wachten om door dat boek te bladeren! Supper knappe collectie! de patronen en de stoffen! Ik ben zwaar (letterlijk en figuurlijk ;)) fan!

  7. Wat een mooie stoffenkeuze! Je hebt smaak, maar dat wist je wel al hé ;-). Ik was dolgraag gekomen naar je boeklaunch, maar kreeg net de examenrooster door en heb na het weekend al mijn examens in te dienen, dus ik vrees dat ik mezelf hier die avond achter mijn computer moet installeren… Bijlange niet zo gezellig, maar onoverkomelijk vrees ik :-(. Laat ons hopen dat er nog eens zo'n gelegenheid komt hé ;-). Succes alleszins met de lancering van je boek!

Reacties zijn gesloten.