by eva maria en mon depot #3

Dat blauw niet echt mijn kleur is zei ik al wel eens eerder. Tenzij het van dat mooie felblauw is, in een lieflijke print, zoals deze.

by eva maria voor mon depot13


Dochter 2 showt jullie een jurk fit for a princess. Hemelsblauw met een beetje oker en een zigzag-streepje goud aan de schouders. De stof valt heerlijk soepel en is dus heel geschikt voor jurken, rokjes, bloesjes en topjes. Ook dit jurkjespatroon komt uit Urban Style en is er eentje dat hier veel zal gebruikt worden voor de tienerdochters.

by eva maria voor mon depot12
by eva maria voor mon depot14


In Urban Style staat ook een patroon voor een sportief jasje. Een bomber jack, want niets blijkt hipper tegenwoordig. Deze stof met tribal print heeft wat stretch, heel comfortabel en dus ook ideaal voor een trui. Hier maakte ik de simpele versie, want in het origineel zitten nog ritszakken.

by eva maria voor mon depot15
by eva maria voor mon depot16
by eva maria voor mon depot17


Het patroon voor het winters rokje dat jullie mij gisteren al zagen dragen gebruikte ik ook voor Dochter 1. In een geweven, wat dikkere stof komt de belijning van dit model perfect tot zijn recht. De twee zakken op het voorpand liet ik op mijn eigen versie achterwege, en de zichtbare rits aan de achterkant zette ik hier extra in de verf met een contrasterende kleur.

by eva maria voor mon depot19
by eva maria voor mon depot18


Nog één stof van de collectie voor Mon Depot te gaan, morgen! De twee vorige previews kon je hier en hier al zien. Vanaf woensdagavond is ook alles te koop in de webshop van Katelijne.

29 gedachten aan “by eva maria en mon depot #3”

 1. olala, ik ben echt 'eager' om het boek te kunnen doorbladeren…
  en dan (laten) kiezen door de gruttekes en stof bestellen…
  Even spannend als wachten op Sinterklaas vroeger 😉

 2. Amaai, al dat moois dat hier verschijnt, het houdt niet op! Prachtig kleedje, zalige bomber jack. Hoeveel nachtjes slapen nog tot je boek uitkomt? Er wordt afgeteld!

 3. Wat voor moois rolde er allemaal van onder jouw machine zeg! Die blauwe stof is prachtig!
  En fan van de bomberjas. Ik hoop de mijne vandaag af te werken.

 4. Mooi! Ik weet nu al dat ik na de 28ste, als ik eindelijk dat prachtige boek in handen heb, een gezaag aan mijn oren ga hebben van mijn twee tieners. Je patronen zijn precies op hun lijf geschreven! Dat jurkje (stof en patroon) roept gewoon 'Elisabeth' 🙂 Nu eerst nog mijn zelfkledingmakendrempelvrees overwinnen 😉

 5. Waauw, ziet er supermooi uiT! Ik ben helemaal fan van het rokje, dat zou ik voor mezelf ook wel willen maken, al ben ik niet meer zo tienerproof als jouw dochters 🙂

 6. Mijn (aarzelend) enthousiasme voor 'urban Style' wordt groter en groter 😉
  Knap jurkje ! Comfortabel jasje !
  ik zal mijn kleindochter wel kunnen overtuigen !!

 7. Ik sta wat achter met bloglezen, maar hier beginnen legt de verwachtingen voor de volgenden wel heel hoog 🙂 Prachtige stukken (maar dat wist ik al), prachtige stoffen (en die zag ik al) en prachtige foto's! (wie wist je daarvoor te strikken?)

Reacties zijn gesloten.