by eva maria en mon depot #2

In de categorie warm en fluffy kon ik niet weerstaan aan deze dikkere zwart-wit print. Ruitjes doen me zelden iets, behalve als ze oversized zijn. Bovendien lijkt het bij het dragen van deze stof wel alsof je in een warm dekentje woont, iets wat mij – eeuwige koukleum – wel kan bekoren.

by eva maria voor mon depot6


Ik maakte een kort rokje dat niet alleen warm maar ook geweldig comfortabel zit. De stof heeft een beetje stretch, net genoeg om hoog te scoren op vlak van bewegingsvrijheid. Pluspunt!

by eva maria voor mon depot5
by eva maria voor mon depot7

Voor mijn collectie koos ik ook een rekbare stof met tribal print, helemaal nú, ook nog voor het komende seizoen liet ik me vertellen door echte fashionistas. Ik maakte er opnieuw een raglansweater uit, eigenlijk voor mezelf, maar Dochter 2 vond die te lange trui wel cool. Deze versie kreeg driekwart mouwen in contrasterend effen zwart.

by eva maria voor mon depot8
by eva maria voor mon depot9

Onder de sweater draagt Dochter 2 een wijd rokje, de korte versie van de maxirok uit Urban Style. De rok is patroonloos, na een beetje reken- en plooiwerk zit hij op 1-2-3 in elkaar.

De stof is een erg dunne, bijna doorzichtige voile in prachtige herfstkleuren.

by eva maria voor mon depot10
by eva maria voor mon depot11

Deel 1 van mijn stoffenselectie gemist? Ik toonde ze gisteren.
Morgen laat ik jullie drie stoffen met een vleugje blauw zien uit mijn collectie voor Mon Depot, vanaf woensdag is alles te koop!

20 gedachten aan “by eva maria en mon depot #2”

  1. Ha, ha, die eerste zinnen gingen precies over mij!
    En eigenlijk doet dat stofje me nu niet onmiddellijk aan ruiten denken.
    Jij weet ze wel uit te kiezen zeg, supermooie stofjes alweer! En nu is er woensdag ook al stoffenspektakel in Kortrijk …

  2. Die tribal sweater is echt geweldig geworden! Prachtig van kleur bij de dochter, terecht dat ze hem claimde. Elke twijfel over die stof was volledig onterecht nu ik hem in resultaatvorm zie!

Reacties zijn gesloten.