by eva maria en mon depot #1

Negen stoffen mocht ik uitkiezen voor een heuse ‘by eva maria collectie’ voor Mon Depot. En dat was geen sinecure… Het duurde enkele uren eer ik door de bergen stoffenstalen gewroet raakte, want al dat moois reduceren tot negen favorieten was niet makkelijk. Uiteindelijk kwam ik tot een kleurenpalet dat één geheel vormde, met zowel winterse als luchtige stoffen, katoen én tricot.
Ik toon jullie vandaag twee stretchstoffen. 
Uit de eerste, soepelvallende bloemetjetricot in roest en zwart maakte ik een eenvoudige rechte jurk voor Dochter 2. Ik baseerde me op een patroon uit Urban Style maar vereenvoudigde het sterk. Geen details hier, de stof spreekt voor zich. De mouw-, hals- en zoomboorden werkte ik af met een strook uit dezelfde stof. Snel gemaakt en super comfortabel!

by eva maria voor mon depot
by eva maria voor mon depot1


De tweede stof heeft een print in reliëf en behoorlijk wat stretch. Ze bleek uitermate geschikt voor een sweater. Ik contrasteerde deze gele jersey met effen donkergrijs voor een sporty look. Zo’n raglanmodel leent zich perfect tot het spelen met verschillende kleuren en/of prints. Het patroon vind je eveneens in Urban Style.

by eva maria voor mon depot2
by eva maria voor mon depot3

Vanaf woensdag zijn beide stoffen te verkrijgen bij Mon Depot.

by eva maria voor mon depot4


Morgen toon ik jullie meer!

35 gedachten over “by eva maria en mon depot #1”

 1. Ik heb een schoon stofke liggen maar was nog op zoek naar een geschikt raglansweaterpatroon, en daar ist se. En dan begin ge over 9 stoffen, die eerste 2 vind ik al super, en moet ik nog wachten tot morgen voor de rest. Gij kunt ne mens curieus maken 🙂

 2. De meiden zijn duidelijk heel tevreden met zo'n naaiende mama, ze stralen echt! Supermooie foto's en toffe kleren 😉 dat maakt een vrouw gelukkig hé!
  Mooie stofjes ook, ik hou het in de gaten.

 3. Part one is al helemaal goedgekeurd. Mooi gematcht deze twee patronen met passende stoffen qua kleur. Ik zie dat wel zitten zowel de patronen als de stoffen. Ik kom dan ook graag met jullie meevieren op het einde van de maand. Ik kijk al uit naar morgen voor meer van dit moois.
  Lieve groetjes,
  CreativEls
  http://koekjehaakjemaakje.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *