een boek en een feest!

Bloed, zweet en veel tranen heeft het me gekost, maar het is er bijna : Urban Style! Een boek met 12 naaipatronen voor jongens en meisjes, van tienermaat 146 tot 176 én maat S en M. Een broek en hemd, rokken, jurken, sweaters en een jasje, het zit er allemaal in. Alle 12 gelinkt aan één van mijn favoriete steden, steden van over de heel de wereld waar ik ooit mijn hart verloor. 
aankondiging boek2

Reden voor een feest dacht ik!

Wie nog reden tot feesten heeft is Mon Depot. De webshop van Katelijne kreeg een nieuwe uitvalsbasis met ruimte voor workshops en een heuse koffiebar (Bar Stark) in het Sterckshof in Deurne. De perfecte plaats voor een launch party dus!

aankondiging boek


Katelijne en ik sloegen de handen in elkaar en nodigen jullie graag uit om met ons mee te vieren op zaterdag 28 november om 19u. in de nieuwe stockruimte van Mon Depot (kasteel Sterckshof – Cronelissenlaan z/n – 2100 Deurne). Je kan er mijn boek inkijken en/of kopen en proeven van de sfeer bij Mon Depot.

het boek


Daarnaast mocht ik voor Mon Depot een collectie van 8 stoffen samenstellen die volgende week gelanceerd wordt. Daarmee maakte ik een aantal modellen uit mijn boek opnieuw. Nu nog een beetje geheim, die stoffen, maar vanaf maandag laat ik ze op jullie los.

het boek1


Willen jullie ook graag op het feest aanwezig zijn? Dat kan! Schrijf je dan in via dit document en wij zetten met plezier een glas klaar. Als je wil kan je vanaf vandaag een pre-order plaatsen voor Urban Style door mij een email te sturen op goris.eva@telenet.be en dan leg ik het voor je klaar op de launch party.
Katelijne heeft ook nog een kadootje voor wie naar het feest komt in een zelfgemaakte outfit in een stof van Mon Depot: ze verloot een kadobon ter waarde van €50! De moeite, lijkt me.

Kan je er niet bij zijn maar wil je toch graag een gesigneerd exemplaar van Urban Style? Ook dan kan je een pre-order plaatsen door me even te mailen. Ik stuur het boek naar je toe in de week van 16 november.

Either way, ik hoop dat jullie er even blij mee zullen zijn als ik. Misschien tot dan!


53 gedachten aan “een boek en een feest!”

 1. Super cool, gefeliciteerd! Ivm posttarieven wacht ik even tot Bol hem in Nederland bezorgd, maar hij gaat hier zeke rin huis komen!

 2. Hoe spannend is dat! Heel benieuwd. Zou er heel graag bij zijn, maar vrees dat het moeilijk wordt dat weekend. Ik hou het nog open 😉

 3. Ik kijk uit naar de stoffen ( als ik bovenstaande foto's zie : veelbelovend) én naar het boek ( hopend dat er wat speciale en stoere jurkpatronen in staan)
  In ieder geval : gefeliciteerd !

 4. Hier nog niet toe aan tieners (alhoewel, t gedrag vd oudste dochter soms, hihi), maar wie weet tegen die tijd. Van harte proficiat in ieder geva met de tot standkoming en veel plezier op het feest!

 5. Oprecht veel succes. Ik heb een paar boeken achter mijn kiezen en er komt heel wat bij te kijken. Er kruipt heel veel energie in het schrijven van een naaiboek !!! In ieder geval een dikke proficiat.

 6. Proficiat!!! Ik denk niet dat ik er raak, en tieners zijn hier ook nog niet direct aan de orde, maar ik ben toch heel benieuwd naar je boek – én naar de stoffen!

 7. Oh, hier had ik zo graag bij willen zijn! Jammer genoeg al uitgenodigd en toegezegd op een ander feest. Tedju toch, ik wil me wel inschrijven voor je gesigneerd boek!

 8. Spannend zeg, ik ben heel benieuwd naar je boek!:. 28/11 is het hier party voor mijn vierjarige tiener-in-spe, maar ik hoop achteraf in Blogland wel wat sfeer mee op te snuiven 🙂 veel succes in elk geval!!

 9. Zo cool! Ik hoop dat ik in 1 van die grootste maten pas :-). En zo stom, ik heb lates het laatste weekend van november :-(.

 10. Ik ga komen ! Kijk er al zo lang naar uit. Proficiat ! Gaan we daar allemaal binnen kunnen ? Er zijn al vele mensen die zullen komen. Toffe ontmoetingen gaan dat worden. Tot dan !

 11. Ik heb een workshop en een feestje die dag, maar misschien lukt het toch? Ik ga eens nadenken, sowieso wil ik een boek!

 12. Proficiat! Met een bijna tiener in huis is dit een boek dat ik me zeker zal aanschaffen! Ik ben benieuwd… Ik kan me spijtig genoeg niet vrijmaken voor de booklaunch, anders schreef ik me gelijk ook in. Succes!!

 13. Waw, een dikke proficiat gewenst!! Het zal ongetwijfeld een pracht exemplaar worden! Mijn kindjes zijn hier nog lang geen tieners, dat hoeft van mij ook nog niet te snel te komen 😉 Maar ik ben toch ook benieuwd naar het boek 😉

 14. Dat ziet er een super fijn boek uit! Mijn zoon zit nog niet aan 146 (althans niet in de winkel, in sommige patronen wel al aan 134!) met zijn 4,5 jaar. Wat vind ik het jammer dat ik er niet bij kan zijn, andere verplichtingen op 28 november :-(. Alvast veel plezier!

 15. Heerlijk, ik kijk al uit naar het boek!!! Eindelijk gerief voor mijn groter wordende jongens ;-). Moet nog eens kijken met de man des huizes of ik hier weggeraak de 28e, zou het in ieder geval superfijn vinden :-).

 16. simpel: ik ga schuiven met mijn agenda (want hier staat altijd wel iets gepland :-)). Ik heb genoeg met de pomponnen gezwaaid en nu dat boek er eindelijk is en het feest krijgt dat het verdient wil ik dat voor geen geld ter wereld missen! x en oh ja: eindelijk enzo en vooral: VAN HARTE PROFICIAT!

 17. Super, ik kom. Alleen vind ik niet duidelijk waar het nu plaats vindt. En leg maar een boek opzij. Hoeveel centjes breng ik mee?

  1. Jazeker, ik heb nog wat exemplaren liggen. De verzendkosten bedragen €4, dan verstuur ik je een gesigneerd exemplaar.
   Het boek is ook gewoon te koop in de boekhandel (De Standaard, Fnac, Veritas…).

 18. wat een gaaf boek! Ik heb er intussen twee blousjes en een rok voor mezelf uit gemaakt. Ik ben geen tiener, maar ik pas prima in de small damesmaat.

  Lisette
  Blogliesje.nl

 19. Goeienavond , Ik gaf daarnet op FB aan iemand die tienerpatronen zocht de tip om jouw boek te kopen. Een andere dame gaf meteen commentaar dat ze ook graag met jouw patronen werkt. Dus maakte ik de opmerking : ' misschien moeten we Eva Maria 'eens pushen voor een deel 2 ' .
  Mocht je dus niet weten wat gedaan…..;-)

 20. Net je boek besteld na een paar goede recensies te hebben gelezen. Bof ik even, ik kan er voor mezelf uit naaien en voor mijn dochter van 13. Hier kunnen we voorlopig mee vooruit. De foto's op je blog zijn inspirerend! Bedankt

Reacties zijn gesloten.