grace voor anse

Nadat ik al enkele keren het babyjurkje Janneke had gemaakt, wilde ik deze keer wel eens een ander patroon proberen. Grace zou het worden, een – ook al – gratis jurkjespatroon van Griet. Voor Anse, een baby die al in de lente geboren werd en waarvoor ik éindelijk tijd vond.

grace babydress


De bloemetjesstof van Riley Blake is een lang gekoesterd lapje, eentje dat ik jaren geleden kocht omdat ik er een beetje verliefd op werd. Ondertussen is die liefde nog steeds niet over, maar aan mijn Dochters krijg ik dit soort print niet meer verpatst.

grace babydress (collage1)


Dus hoop ik dat Anse het wél nog kan appreciëren. En haar mama ook natuurlijk.

grace babydress (collage)


Ik koos voor de prachtige geplooide mouwtjes. Op de rug zitten onopvallende knoopjes in gebroken wit.

grace babydress (back)

grace babydress (collage2)

Een tof patroon om te maken, er zijn zelfs nog varianten op de mouwtjes toegevoegd. Dank je wel, Griet!

31 gedachten aan “grace voor anse”

  1. Heel schoon!! Dat stofke is de max he, ik maakte er nekeer een kinderschortje uit… Mama en Anse die gaan dat zeker appreciëren da kan niet anders, ge kunt u ogen niet van dat stofje houden gewoon, ook de mouwkes zo lieflijk!

  2. Ergens deze maand begin ik er ook aan: een Janneke en een Grace. Er zal een heel nieuwe wereld voor me open gaan. 🙂 Zo schatting in dat stofje. Dat kan de mama van Anse niet anders dan mooi vinden

  3. Wees maar zeker dat Anse haar mama het een prachtig jurkje vindt!!! Het staat haar fantastisch. Een héle dikke merci!!
    De mama van Anse en Anse!

Reacties zijn gesloten.