mijn favoriet tussendoortje

Dat het een succes is, recept 23 uit Zo Geknipt 1, dat lazen jullie hier al vaak. En via IG of FB doe ik nog meer aan babyjasjesspam, ik weet het. Maar het is zo’n tofke, dat jasje, ik kan niet anders dan het blijven herhalen.

babyjasje


Omdat Riet dan misschien snel werk maakt van het graderen en uitbrengen van dit patroon via Mind the Whale. Want Zo Geknipt 1 begint een zeldzaam boek te worden. Zo eentje waarnaar iedereen plots op zoek is en het nergens meer te vinden blijkt. Een succes, ik zei het toch.

babyjasje (collage)


Ik maakte een jongensversie in een stof die je misschien niet meteen met baby’s matcht. Ik deed het toch, ik vind het stoer. En stylish, dat ook. Voor een hippe baby. Zonder twijfel.

babyjasje (collage)


Hij wordt vast the coolest kid in town, die Lou.

babyjasje (folded)(stof bij Petite Couture – paspel en kamsnaps bij Den Depot)

19 gedachten aan “mijn favoriet tussendoortje”

  1. Ik beken, ik ben ook al volop op zoek gegaan naar het boek zonder succes :). Ik kijk dus al uit naar de release van het kooppatroon want dit is echt zo'n leuk geboortecadeau. Deze is ook weer zo mooi!

  2. Heel mooi! Oh, is dat zo dat het boek zeldzaam begint te worden? Dan ben ik blij dat ik het al in mijn kast heb liggen 🙂 Moet wel bekennen dat ik dat jasje nog nooit heb gemaakt.. 🙁

  3. Graderen? Wil dat zeggen in meerdere maten maken? Dat zou heel tof zijn!! Heb gisteren het patroon wat langer gemaakt, want in de breedte zit het nog goed. Ben eens benieuwd wat dat in stof gaat geven… Deze stof vind ik alvast super!

Reacties zijn gesloten.