surprise van kids on tour

Het moet gezegd, ik denk niet dat er één van de negen andere blogsters écht zat te wachten op mijn naam toe we van lotje trek deden voor Kids On Tour. De kans was immers groot dat ik ze een tienerkind zou voorschotelen om iets voor genaaid te zien. En eerlijk, ik vond dat wel grappig, de stress die dat opleverde bij mijn medeblogsters.
Lucky bird  bleek Stannel te zijn, en ik dacht: die kan dat aan.
Helemaal terecht was mijn gedacht, want ik kreeg een perfecte sweaterjurk in handen!

sweater dress by stannel


Of het proces ernaartoe ook zo perfect verliep kunnen jullie hier lezen. Hoe dan ook, het resultaat is echt geslaagd.

sweater dress by stannel (collage1)

sweater dress by stannel (collage2)

Styling is alles: met een zwarte legging en de juiste sneakers is de outfit helemaal nù. Dochter 2 is content met haar nieuwe jurk, de flashy kleur staat haar prima en haar wintergarderobe is zo weer een beetje aangevuld. Het was nodig ook.

sweater dress by stannel (collage)


Een dikke merci, Lindsy!

sweater dress by stannel (bottom)
kids on tour button

24 gedachten aan “surprise van kids on tour”

Reacties zijn gesloten.