cisse, again

Tot over mijn oren in tienernaaisels zit ik momenteel. Alles wordt hier gemaakt in functie van Het Boek. En eerlijk, af en toe wil ik gewoon nog eens iets naaien waarbij ik niet al te erg hoef na te denken over pasvorm, stijl en mijn eigen stempel.

cisse short (close)

Enter Cisse. Want de Zoon zit vooralsnog niet in de tienersector en past nog net in de originele Zonen 09-patronen. 

cisse short (close-up)


Ik maakte een short-versie in een bompastofje. Want bompastofjes, I like!

cisse short (collage)


Ik bracht de stof ooit mee van een stoffenspektakel, met als duidelijk doel een broek voor de Zoon. Een lange, maar daar is de stof toch wat dun voor.

cisse short (back)


Als short werkt ze prima, en met bordeaux accenten zal ze het in een zonnige herfst ook nog goed doen.

cisse short

27 gedachten over “cisse, again”

  1. Stijlvol eigenlijk en volgens mij wordt bordeaux de volgende modekleur! Zou ik niet erg vinden, want heb dat altijd al mooi gevonden!
    Succes met je collectie patronen! Super benieuwd hier 😉

  2. I am an avid reader of your blog but always read from my reader (Feedly) and have the worst time commenting. Everything you make is so beautiful. I love this fabric. Grandpa fabric – hahaha The shorts look great and totally pro!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *