cisse, again

Tot over mijn oren in tienernaaisels zit ik momenteel. Alles wordt hier gemaakt in functie van Het Boek. En eerlijk, af en toe wil ik gewoon nog eens iets naaien waarbij ik niet al te erg hoef na te denken over pasvorm, stijl en mijn eigen stempel.

cisse short (close)

Enter Cisse. Want de Zoon zit vooralsnog niet in de tienersector en past nog net in de originele Zonen 09-patronen. 

cisse short (close-up)


Ik maakte een short-versie in een bompastofje. Want bompastofjes, I like!

cisse short (collage)


Ik bracht de stof ooit mee van een stoffenspektakel, met als duidelijk doel een broek voor de Zoon. Een lange, maar daar is de stof toch wat dun voor.

cisse short (back)


Als short werkt ze prima, en met bordeaux accenten zal ze het in een zonnige herfst ook nog goed doen.

cisse short

27 gedachten aan “cisse, again”

  1. Stijlvol eigenlijk en volgens mij wordt bordeaux de volgende modekleur! Zou ik niet erg vinden, want heb dat altijd al mooi gevonden!
    Succes met je collectie patronen! Super benieuwd hier šŸ˜‰

  2. I am an avid reader of your blog but always read from my reader (Feedly) and have the worst time commenting. Everything you make is so beautiful. I love this fabric. Grandpa fabric – hahaha The shorts look great and totally pro!

    1. Thanks Rachel, so great to hear you pass by regularly even though I don't write in English. Hope Google Translate does its job well! šŸ™‚

  3. Ik heb hier zo'n echte bompabroek liggen, om ooit eens te recykleren. Je brengt me op ideeƫn met dit mooie exemplaar!

Reacties zijn gesloten.