leila, ik zie je graag

Dat het heet is. Dat moet ik jullie niet vertellen natuurlijk. Vandaag, op de warmste dag van het jaar, of “sinds de waarnemingen” zoals dat zo officieel genoemd wordt, stak ik nog snel een topje in mekaar. De Leila uit La Maison Victor leek me ideaal om te hitte te trotseren.

leila5


En ja, de foto’s nam ik vandaag buiten. In die oranjerie van mij is het namelijk duuzend graden, serieus. Zelfs de domme vliegen die er durven binnenkomen vallen ter plekke van hun stokje.

leila4


Leila is een snel-klaar-naaisel. Al bevorderde het schuiverige stofje mijn naaitempo niet echt, toch was het in no time klaar.

leila2


De flamingostof kocht ik een hele tijd geleden bij Den Depot en was eerst een ander topje waar ik niet erg tevreden over was. Ik droeg het niet, dus verknipte ik het vandaag opnieuw.

leila1


In de hitte fietste ik (#korteritten, ik hou vol!) vanochtend ook naar Veritas van een dun stukje satijnkoord voor de schouderbandjes. Perfect.

leila3


Luchtig gerief, klaar om naar een babyborrel te vertrekken (met dit weer, ja). De bikini eronder is het enige dat ik kan verdragen op mijn plakkerig lijf, je m’excuse.

39 gedachten aan “leila, ik zie je graag”

 1. Mooi gemaakt,ik heb dat topje ook klaar liggen om morgen op mijn nieuwe Scarlet short aan te doen,ben die wel nog aan het maken,even pauze nu 😉

 2. Coole 'tante' zal jij geweest zijn op de babyborrel!
  Zou dat boekske ne keer moeten bemachtigen. Welke editie was het alweer?

 3. wat vind ik deze outfit zoooo mooi! de bikini stoort helemaal niet! en reken maar dat ik hier jaloers ben, ik geef geld om nu een luchtig topje te kunnen naaien, helaas is het hier haltejurkje 1 aan, in de was, haltejurkje 2 aan, in de was en terug nummer 1 aan 😉

 4. Wat een zalig topje! Ik dacht juist, dat is een super goed idee, die bikini onder dat topje, dat maakt het extra zomers. En die combinatie met die rok wauw!

 5. Wauw, zo mooi! Prachtige outfit. De leila top staat ook nog op mijn to do lijstje, maar zal jammer genoeg niet meer afgeraken voor we op vakantie vertrekken zaterdag! Staat je prachtig!

 6. Super, dat patroontje staat hier ook al even op de to sew lijst… Maar ik geraak er maar niet aan, zeker met zo'n weer heb ik geen zin om in mijn (eindelijk!) nieuwe hobbykamer te gaan zitten bakken! Nu heb ik er eindelijk een, nu is dat op de zolder zeg! Veel te warm nu! Maar jouw top is heel leuk, nu wil ik er zeker zo een!

 7. Heel mooi. Ik gebruikte het stofje voor de butterfly top voor mijn dochter. Ik wist niet dat MonDepot dit stofje ooit gehad heeft en dat het een outlet designerstofje is. Ik kocht het op het stoffenspektakel in Leuven bij de grote kraamwagen van Claeysstoffen. Toen ik het stofje zag was ik meteen verliefd ! Jij bent nu helemaal klaar voor deze hete zomer. Mooi gecombineerd !

 8. Mooi hoor!
  De Leila top was ook mijn laatste naaisel, maar ikvind hem niet zo mooi passen bij mezelf. Bij jou dan weer wel perfect!

 9. jawadde, da's pas in stijl naar een baby borrel gaan in deze temperaturen! Die top is super maar die rok erbij is de max! Schoon, schoon, schoon!

 10. Awel, ik had gisteren dus exact hetzelfde plan. Die Leilatop maken. Alleen had ik ook geen koordje in huis en in tegenstelling tot jou was ik te tam om de hitte te trotseren. Jouw versie bevestigt alleen maar wat ik al dacht: 'De ideale hittegolftop'

 11. Jom STIKJALOERS ben ik op jouw top! Een super combinatie met die maxi rok!! Maar eentje waar is duusd kilo in lijk jammer genoeg :/ wel echt schoon jom!

 12. oooh prachtig gewoon! En die bikini vind ik er juist wel mooi onderstaan, heel delicaat en vrouwelijk. Eingelijk wil ik gewoon die hele outfit schaamteloos kopiëren, haha!

 13. Wat een mooie outfit<3 (stiekem ook mega fan van de rok, ik loop de laatste tijd vaak in lange rokken, mijn dochter denkt dan dat ik een prinses ben en ik laat haar graag in de waan)

Reacties zijn gesloten.