koperen regen

Of “regen met de kleur van zon”, zoals Riet het zo schoon verwoordde.

Donkerblauwe, soepelvallende stof met een prachtige koperen blokjesprint van, hoe kan het anders, Lotte Martens. Het lapje dat ik mocht testen was net groot genoeg voor een leuke tas.
Enter “Mijn Tas“.

leonie (collage)


Ik koos Leonie, een eenvoudige, niet al te grote tas die ik morgen kado doe aan mijn moeder. Want donkerblauw en mijzelf, da’s geen goede match.

leonie1


Voor de fournituren trok ik vanochtend nog snel naar Hexagoon, waar ik al het andere moois negeerde (oh, wat is dat moeilijk…) en op zoek ging naar koperen D-ringen en musketonhaken. Niets. Dus ging ik voor brons, wat ook wel werkt eigenlijk.

leonie


De voeringstof bracht ik 2 weken geleden mee uit Bali. Een prachtige print in één van mijn favoriete kleuren.

leonie (inside)


De stoffen van Lotte Martens zijn allemaal even prachtig en uitermate kwalitatief, zonder overdrijven. Ze zijn uitsluitend te verkrijgen bij Lotte Martens zelf en Bambiblauw. En binnenkort komt er een nieuwe collectie aan, hoera!
En mijn favoriet, waar ik het toen ook al over had? Ik durfde te knippen, jawel. Maar het verwerken is een hindernissenparcours, vrees ik… To be continued dus!

30 gedachten aan “koperen regen”

 1. Het blijven pareltjes die stoffen van Lotte Martens en het lijkt gemaakt om te combineren met het meegebrachte Bali stofje. Jouw mama zal blij zijn morgen!!!

 2. Je mama heeft geluk met zo'n creatieve duizendpoot als dochter :-). Ze zal glunderen bij het zien canvas haar nieuwe tas!

 3. Prachtige stof van Lotte Martens! En hoe mooi gecombineerd met de batik. Uw moeder zal zeer content zijn!

 4. Prachtige tas en echt mooi, die stoffen bij elkaar!
  Ik zou hier ook zeer blij mee zijn 🙂

 5. Brons werkt prima met deze 2 stoffen! Deze tas staat ook nog op mijn ooit af te werken to do lijstje..
  enige tips of klaar en duidelijk te maken zoals de handleiding in het boek?
  liefs, flooke

  (P.s.: je vindt me vanaf nu terug via duizendfloot.blogspot.be)

Reacties zijn gesloten.